Ο Χατζηκυριακίδης “τιμονιέρης” και πάλι στους Μαχητές Δόξας Πεύκων

Ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης θα είναι για τέταρτη συνεχή χρονιά ο “τιμονιέρης” στους Μαχητές Δόξας Πεύκων. Οι ιθύνοντες τον σύλλογο συζήτησαν με τον έμπειρο προπονητή και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια. Συνεχίζουν, λοιπόν μαζί και τη νέα περίοδο, με τον προπονητή να έχει δώσει ήδη τη λίστα με τους μεταγραφικούς στόχους, οι πρώτοι εκ των οποίων θα ανακοινωθούν από την προσεχή Δευτέρα κιόλας!!!

maxhtes-peuka-xatzikiriakidis-chatzikiriakidisΗ ανακοίνωση της ομάδας:

“Η Διοίκηση εκτίμησε την μέχρι τώρα παρουσία του έμπειρου προπονητή και αναγνώρισε την αγωνιστική άνοδο της ομάδος που συντελέστη υπό τις οδηγίες του. Άλλωστε η φιλοσοφία όλων είναι η χρησιμοποίηση και η ανάδειξη νέων αθλητών κάτι που θα αποτελεί οδηγό μας και για φέτος.

Ο Χατζηκυριακίδης έδωσε στη διοίκηση μια κατεύθυνση αναφορικά με τους παίκτες που θα ήθελε να παραμείνουν από το υπάρχον ρόστερ, αυτούς που θα ανέβουν απο τις υποδομές καθώς και φυσικά τους μεταγραφικούς του στόχους. Οι επαφές ήδη εχουν αρχίσει, οι πρώτες συμφωνίες ήδη διαφαινονται και θα αρχισουν να ανακοινώνονται από την προσεχή Δευτέρα που θα μπουν και επίσημα οι υπογραφές.

Σήμερα το πρωί η ομάδα μας έστειλε στην ΕΟΚ υπογεγραμμένη την δήλωση συμμετοχής της στην Α2 για την αγωνιστική σεζον 2016-17 δηλώνοντας και επίσημα παρόν σε μια ακόμη ανταγωνιστική και συναρπαστική αθλητική χρονιά”.