Πάλλης… και με τη βούλα

Υστερα από δύο χρόνια, ο Κώστας Πάλλης επιστρέφει στο Ηράκλειο. Ο 34χρονος σέντερ υπέγραψε το συμβόλαιο του με την κρητική ομάδα και έβαλε τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να επιστρέφει στη Βέροια. Αμέσως μετά ανακοινώθηκε επίσημα από την ομάδα του Ηρακλείου, η οποία εξακολουθεί να ενισχύεται και να αποδεικνύει ότι έχει υψηλές βλέψεις στο νότιο όμιλο της Β’ Εθνικής την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Παράλληλα, η κρητική ομάδα ανακοίνωσε και τη λύση της συνεργασίας με τον Μάριο Αρναουτάκη, καθώς και ότι θα επιδιώξει να προσθέσει στο ρόστερ της άλλον έναν περιφερειακό παίκτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά από δυο χρόνια ο Κώστας Πάλλης επέστρεψε στο «Ηράκλειο» ως παίκτης αλλά και ως προπονητής σε τμήματα των Ακαδημιών μια και έχει σχετική εμπειρία. Ο Κώστας Πάλλης πέρυσι (2012-13) ήταν στον Φίλιππο Βέροιας στην Βέροια, όπου στέφθηκε πρωταθλητής του Ομίλου του Βορρά της Β’ Εθνικής. Γεννήθηκε στην Κέρκυρα στις 1-8-79, αγωνίζεται στις θέσεις 4-5 και έχει ύψος 2μ.

Έχει αγωνισθεί στον Κερκυραϊκό, όπου ξεκίνησε την καριέρα του, τον ΓΑΣ Κομοτηνής (είναι τελειόφοιτος ΤΕΦΦΑ της πόλης), στον Αιγινιακό, την Αναγέννηση Φλόγας στον Μαντουλίδη, στο «Ηράκλειο», στη ΜΕΝΤ και τον Φίλιππο Βέροιας».