filippos-prwtiΣτο κλειστό του Δ.Α.Κ «Δημήτριος Βικέλας» ξεκίνησε χθες το απόγευμα (27/8) η προετοιμασία του Φιλίππου Βέροιας εν όψει της προσεχούς σεζόν.
Το “παρών’ στην έναρξη της προετοιμασίας έδωσαν ο πρόεδρος του Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας κος Τραπεζανλίδης Γιώργος, ο πρόεδρος της επιτροπής μπάσκετ κΛαζός Ηλίας, οι προπονητές Δημήτρης Γκίμας και Χρήστος Μπλατσιώτης, καθώς και οι παίκτες Αναστασιάδης Βασίλειος, Αράπογλου Κωνσταντίνος, Αργύρης Σταύρος, Βασιλείου Στυλιανός, Γκιουλέκας Σωτήριος, Δεληγεώργης Απόλλων, Κασαμπαλής Αναστάσιος, Κυριακού Αναστάσιος, Λευκαδίτης Σπυρίδων, Μοτσιόπουλος Γεώργιος, Πεταλωτής Τριαντάφυλλος, Πεχλιβάνος Ραφαήλ, Πλιούκας Θεοχάρης, Σάρακας Ευάγγελος, Σιδηρόπουλος Γεώργιος, Τραϊανός Αναστάσιος, Τριχόπουλος Γεώργιος, Φύκατας Δημήτριος.

Ο πρόεδρος του Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας Γιώργος Τραπεζανλίδης απευθυνόμενος στους παίκτες είπε : «Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά. Αυτό που προέχει είναι να είστε γεροί ώστε να ξεκινήσουμε και να τελειώσουμε την χρονιά όπως πρέπει. Από κει και πέρα συνεχίζουμε να είμαστε και να δρούμε σαν μια οικογένεια. Η προηγούμενη χρονιά δεν εξελίχθηκε όπως θα θέλαμε. Μάθαμε όμως από τα λάθη μας και είμαι σίγουρος ότι φέτος δεν θα τα επαναλάβουμε. Οι επιλογές μας και φέτος ήταν πολύ αυστηρές και μας ενδιαφέρει όλοι οι παίχτες να δέσουν μεταξύ τους σαν χαρακτήρες για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε αυτό που λέγεται ΟΜΑΔΑ, κάτι το οποίο δεν πετύχαμε την προηγούμενη χρονιά. Τέλος σας ενημερώνω ότι θα είμαι δίπλα σας για να λύσουμε την όποια διαφορά και να υπάρξει, να έχετε πάθος για την ομάδα και να μην δρα ο καθένας ατομικά.»

Ο πρόεδρος της επιτροπής μπάσκετ Ηλίας Λαζός ανέφερε : «Καλή χρονιά σε όλους με υγεία πάνω απ’ όλα. Αυτό που θέλω είναι να συγκεντρωθείτε στο μπάσκετ, να είμαστε όλοι μια γροθιά και έτσι θα αντιμετωπίσουμε κάθε δυσκολία.»

Ο προπονητής Δημήτρης Γκίμας δήλωσε : «Ξεκινάμε διαφορετικά σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Τα λάθη που κάναμε πέρσι δεν θα επαναληφθούν. Θέλω να γίνουμε μια γροθιά. Μόνο τότε η ομάδα θα μπορεί να παίζει μπάσκετ. Μην νομίζεται ότι είμαστε φαβορί. Αντίθετα είμαστε το outsider. Ο στόχος μας είναι η παραμονή αλλά και η καθιέρωση στην Α2. Αυτό για να επιτευχθεί πρέπει όλοι να «ματώσουμε» την φανέλα. Ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο πρέπει να το δει στην πράξη. Τέλος τα όποια προβλήματα σας απασχολούν θέλω να τα λύνουμε μαζί είτε αγωνιστικά είτε προσωπικά. Στον Φίλιππο λειτουργούμε σαν μια οικογένεια. Σας σεβόμαστε και πρέπει να μας σέβεστε. Καλή χρονιά με υγεία»

Στη συνέχεια οι παίκτες της ομάδας βγήκαν για τρέξιμο και ασκήσεις στον εξωτερικό χώρο του ΔΑΚ «Δημήτριος Βικέλας» ολοκληρώνοντας την πρώτη «χαλαρή» προπόνηση της χρονιάς.