Οιiraklis_logo πρώτες μεταγραφές στον Ηρακλή είναι γεγονός με τον σύλλογο να ανακοινώνει την απόκτηση πέντε παίκτης. Ο λόγος για τους Ευθύμη Κοθρά, Απόστολο Αποστολίδη, Θοδωρή Ονάσογλου, Σάββα Χρυσόπουλο και Γιάννη Καραγκιολίδη.

Η ανακοίνωση:

«Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ καλωσόρισε τους πέντε πρώτους αθλητές για τη νέα χρονιά Κοθρά Ευθύμη, Αποστολίδη Απόστολο, Ονάσογλου Θεόδωρο, Χρυσόπουλο Σάββα και Καραγκιολίδη Ιωάννη στο Ιβανώφειο.

Οι παίκτες είχαν μια πρώτη συνάντηση με τον προπονητή της ομάδας κ. Κυρούδη και τον team manager κ. Σαμαρά και υπέγραψαν τα συμφωνητικά της νέας περιόδου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι και οι πέντε συγκεκριμένοι αθλητές, είναι παιδιά που είτε αγωνίστηκαν στον Ηρακλή την περασμένη περίοδο ή φόρεσαν την φανέλα του Ημίθεου σε προηγούμενες περιόδους. Τους καλωσορίζουμε και πάλι και ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία.

Ο σχεδιασμός της ομάδας συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα, με επαφές με Έλληνες και κοινοτικούς παίκτες για την ενίσχυση του rosterστις θέσεις “4” και “5”, ενώ συνεχίζεται και η δουλειά για τους νεαρούς αθλητές των τμημάτων υποδομής με την επιστροφή του coach Δαμαλή από την Αμερική».