Πέρκος: «Μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια»

perkos-mpexlivanisΟ Ηρακλής πήρε την πρώτη του και μάλιστα επιβλητική νίκη απέναντι στην Αγία Παρασκευή. Ο Στέφανος Πέρκος, σε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα,μίλησε στο ματς, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον κόσμο, ο οποίος ενίσχυση τους «κυανόλευκους».

«Είμαστε χαρούμενοι αφού πετύχαμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα. Αυτό το αποτέλεσμα μας δίνει διάθεση για τη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί. Η εξαιρετική μας εμφάνιση οφείλεται στο γεγονός ότι οι παίκτες μου ακολούθησαν κατά γράμμα τις οδηγίες που τους δώσαμε βάσει του σκάουτινγκ που πραγματοποιήσαμε τις τελευταίες ημέρες», δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Ηρακλή και συνέχισε:

«Μία αμιγώς επιθετική ομάδα όπως είναι η Αγία Παρασκευή, καταφέραμε να την περιορίσουμε και να δεχτούμε μόλις 56 πόντους. Αυτή είναι η επιτυχία και όχι οι 79 πόντοι που βάλαμε. Αυτό το αποτέλεσμα μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια, αφού ξέρουμε ότι το φετινό πρωτάθλημα της Α2 είναι πολύ δύσκολο».

Για τη στήριξη του κόσμου στο σημερινό παιχνίδι δήλωσε: «Η ώθηση που μας έδωσαν οι οπαδοί μας ήταν μεγάλη. Με τη παρουσία τους μας βοήθησαν στο να μην πραγματοποιήσουμε την αγωνιστική «κοιλιά» που είναι διαφαινόμενη σε ματς όπως το σημερινό. Δεν καθησυχαστήκαμε στη διαφορά που είχαμε δημιουργήσει και συνεχίσαμε με τον ίδιο ρυθμό».

Τέλος, το επόμενο ματς με τον Ερμή Λαγκαδά ο έμπειρος τεχνικός σχολίασε: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για δύο λόγους. Ο πρώτος ότι είναι ένα τοπικό ντέρμπι και ο δεύτερος ότι επειδή ο Ερμής προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες, είναι απόλυτα λογικό να θέλουν να κάνουν την πρώτη τους νίκη απέναντι μας».

Πηγή: bluearena.gr