Πέρκος: «Με 180 σφυγμούς μετρά πιο πολύ το θέλω», Συμεωνίδης: «Ηρθαμε να παλέψουμε για το όνειρο»

Ο Ερμής πήρε ένα σημαντικό αποτέλεσμα απέναντι στον Εθνικό και είναι ένα βήμα πιο κοντά στο να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία. Ο Στέφανός Πέρκος μίλησε αμέσως μετά το παιχνίδι, σχολιάζοντας τη νίκη της ομάδας του…

«Το σημερινό παιχνίδι, θεωρούταν υψηλού κινδύνου και υψίστης σημασίας αν έπρεπε να παραμείνουμε εκτός της ζώνης των πλέι άουτ έπρεπε να νικήσουμε συν ένα ακόμα για να μην πω άλλα δύο για να είμαστε μαθηματικά βέβαιοι ότι θα γλυτώσουμε από τα πλέι άουτ.

Ενω ξεκινήσαμε πάρα πολύ δυνατά, ο Εθνικός ανταπεξήλθε, μάλιστα μας πέρασε και μπροστά με τρεις πόντους. Από εκεί και πέρα μίλησε η ψυχή των παικτών γιατί απόι κάποιο σημείο παίζεις και με την κόπωση και με τα “πρέπει”. Τα παιδιά που έπαιξαν νομίζω τα κατανόησαν, νομίζω πως όταν παίζεις με 180 σφυγμούς μετρά πιο πολύ το “θέλω” και όχι η τεχνική οδηγία.  Μπράβο στα παιδιά και με έναν ηγέτη που έχουμε στην ομάδα τον Νέστορα Κόμματο που τους πήρε όλους μαζί και φτάσαμε στο πολυπόθητο αποτέλεσμα. Για άλλη μία φορά συγχαρητήρια στον βοηθό μου, Γιώργο Παππά στάθηκε δίπλα μου και με βοήθησε τα μέγιστα».

Από την άλλη πλευρά, ο Σάββας Συμεωνίδης, σχολίασε.«Ηρθαμε να παλέψουμε για το όνειρο να μπούμε στα πλέι οφ. Το κάναμε, νομίζω ότι είχαμε στα χέρια μας το παιχνίδι το τελευταίο πεντάλεπτο. Είχαμε βρει με τη ζώνη στην άμυνα, να προβληματίσουμε τον Ερμή, είχαμε έξι συνεχόμενες επιθέσεις τα τελευταία 2.30 λεπτά, δεν μπορούσαμε να βάλουμε ένα καλάθι με πλεονέκτημα σε όλες τις επιθέσεις. Κρίμα, έτσι είναι το μπάσκετ. Συγχαρητήρια στον Ερμή Αγιάς, είναι μία σπουδαία ομάδα, πρέπει να σωθεί. Εμείς συνεχίζουμε».