Πέρκος: «Σαν μια πρόβα τζενεράλε»

perkosΗ φετινή σεζόν φέρνει τον Εθνικό στο δρόμο του Ηρακλή για το Κύπελλο Ελλάδος, ενώ στο πρωτάθλημα ο «γηραιός» θα αντιμετωπίσει τον Φίλιππο Βέροιας. Ο Στέφανος Πέρκος τοποθετήθηκε αναφορικά με την σημερινή κλήρωση τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Κύπελλο.

«Καταρχήν θα ήθελα να ευχηθώ να είναι μια χρονιά με υγεία για όλους τους αθλητές μας. Όσον αφορά το παιχνίδι του κυπέλλου που είναι πιο νωρίς από τον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος, ο Εθνικός είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, και το συγκεκριμένο παιχνίδι το βλέπουμε σαν μια πρόβα τζενεράλε ενόψει της πρεμιέρας απέναντι στον Φίλιππο Βέροιας, και θα πάμε στην Αθήνα για την πρόκριση.

Όσον αφορά για το πρωτάθλημα δεν έχει καμία ομάδα αγωνιστική εικόνα για την άλλη και θα συναντήσουμε το άγνωστο, όπως αυτοί εμάς. Όλες οι ομάδες στην αρχή είναι ανέτοιμες, όμως εμείς παίζουμε πάντα για τη νίκη, αλλά κάθε πρεμιέρα κρύβει παγίδες. Τέλος, θα ήθελα να αναφερθώ στον κόσμο μας τον οποίο θέλουμε κοντά μας σε όλα τα παιχνίδια. Όλοι μαζί και όλοι ενωμένοι από την αρχή ως το τέλος».