“Πέταξε” πιο ψηλά απ’ όλους ο Στέφαν Μούντι στον διαγωνισμό καρφωμάτων του All Star Game

Τα καρφώματα είναι υπόθεση των ψηλών… Γράψτε λάθος! Ή για να το θέσουμε και λίγο διαφορετικά είναι και υπόθεση των κοντών, όπως απέδειξε ο ύψους 1.78 Στέφαν Μούντι του Ρεθύμνου, που “πέταξε” πιο ψηλά απ’ όλους, ξεσηκώνοντας κοινό και κριτές. Τα καρφώματά του ήταν εντυπωσιακά, συγκεντρώνοντας δύο φορές το απόλυτο στην ψηφοφορία και φυσικά κατ’ αυτόν τον τρόπο δεν άφησε κανέναν άλλον να διεκδικήσει τον τίτλο του κορυφαίου dunker στον διαγωνισμό καρφωμάτων του All Star Game της Πάτρας.

Ο Μούντι όπως και ο Τζαχίν Κάρσον του Κόροιβου συγκέντρωσαν από 70 βαθμούς στον προκριματικό γύρο όμως στον τελικό έλαμψε το άστρο του παίκτη των Κρητικών.

Έχοντας τη βοήθεια του Θανάση Αντετοκούνμπο, πήρε την μπάλα πάνω από του κεφάλι του παίκτη του Παναθηναϊκού Superfoods, έκανε άλμα από πάνω του και κάρφωσε την μπάλα ξεσηκώνοντας όλο το γήπεδο!

Προκριματική φάση
Οκτάβιους Έλις (Προμηθέας) 58
Μάικλ Κάιζερ (Κύμη) 62
Αντουέιν Ουίγκινς (Λαύριο Megabolt) 66
Τζαχίν Κάρσον (Κόροιβος) 70
Στέφαν Μούντι (Ρέθυμνο Cretan Kings) 70

Τελικός
Στέφαν Μούντι (Ρέθυμνο Cretan Kings) 70
Τζαχίν Κάρσον (Κόροιβος) 64

Την επιτροπή αποτελούσαν οι Μανόλης Παπαμακάριος, Γιώργος Καλαφατάκης, Τσάβι Πασκουάλ, Γιάννης Σφαιρόπουλος, Παναγιώτης Γιαννάκης, Ηλίας Παπαθεοδώρου αλλά και ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης.

Στο διαγωνισμό δε συμμετείχε ο Παναγιώτης Φιλιππάκος του Παπάγου, λόγω τραυματισμού του στο ματς με την ομάδα του ένα 24ωρο νωρίτερα…

.
Διαβάστε ακόμη…