Πέτρος Μουρουζίδης και Πτολεμαΐδα δεν συνεχίζουν μαζί

mourouzidis petrosΗ προσπάθεια ήταν μεγάλη, αλλά τελικά οι δρόμοι τους χωρίζουν. Ο Πέτρος Μουρουζίδης έδειξε και φέτος την ίδια μαχητικότητα όπως πάντα με ένα έξτρα κίνητρο, το ότι είχε επιστρέψει στα πάτρια εδάφη. Η θέληση για επιτυχία φαινόταν και μέσα από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας αλλά τα πράγματα μερικές φορές δεν εξελίσσονται έτσι όπως θα θέλαμε.

Με την παρακάτω ανακοίνωση ο έμπειρος τεχνικός κάνει έναν μικρό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε αποχαιρετώντας τον Αρίων Πτολεμαϊδας αλλά κρατώντας πολλές και αξέχαστες αναμνήσεις τριετίας.

«Με πολύ χαρά γύρισα σε ομάδα της πολύς μου πριν από 3 χρόνια. Είχαμε θέση ένα 3ετες πλάνο με την διοίκηση να ανέβουμε από το τοπικό στην Γ’ εθνική και να δώσουμε ευκαιρίες όσο μπορούμε στα δικά μας παιδιά. Καταφέραμε να ανέβει η  ομάδα στην Γ’ εθνική μετά από 16 χρόνια να αναδιοργανώσουμε το μπάσκετ και να ξαναφέρουμε κόσμο στο γηπεδο. Στην φετινή χρόνια παρά τους τραυματισμούς σε κρίσιμα παιχνίδι τα ατυχή αποτελέσματα (3 παιχνίδια στην παράταση και αλλά 5 στο τελευταίο λεπτό) μείναμε ανταγωνιστική δουλεύοντας συστηματικά και με πιστή. Ομως δεν καταφέραμε να σώσουμε την ομάδα κυριολεκτικά την τελευταία αγωνιστική αποσπώντας τα συγχαρητήρια για την προσπάθεια και το μπάσκετ που παίξαμε από όλους. Ενας κύκλος έκλεισε με ανάμικτα συναισθήματα αλλά σίγουρα πολύ έντονα. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την συμπαράσταση, στην διοίκηση για την πολύ δύσκολη προσπάθεια που έκανε όλη την χρόνια και φυσικά στους παίχτες για την άψογη συνεργασία που δεν σταμάτησαν να δουλεύουν και να παλεύουν στις προπονήσεις και τους αγώνες σωματικά και πνευματικά.

Εύχομαι στην ομάδα της πολύς μου απς-Αρίων μόνο επιτυχίες.
ΜΟΥΡΟΥΖΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ».