Πέττας: «Είμαστε ανάμεσα στις 5 καλύτερες ομάδες»

pettas-psichikoΤο τρία  στα τρία πέτυχε το Ψυχικό απέναντι στο αύριο, με τον Νίκο Πέττα να είναι ο κορυφαίος παίκτης των νικητών.  Ο 32χρονος γκαρντ, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ, για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του, τους στόχους της, τις φιλοδοξίες του, ενώ αναφέρθηκε και στο επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο το Παγκράτι.

Νίκο πήρατε μία δύσκολα νίκη με το Λαύριο. Πως εξελίχθηκε το παιχνίδι;

«Ήταν μία αγχωτική νίκη. Κάναμε τα εύκολα – δύσκολα διότι νικούσαμε 18 πόντους διαφορά και επιτρέψαμε στο Λαύριο, όχι μόνο να μας πλησιάσει αλλά και να περάσει μπροστά στο σκορ. Στο τέλος όμως συνήλθαμε και καταφέρουμε να πάρουμε μία πολύτιμη νίκη. Θα πρέπει από εδώ και στο εξής να προσέχουμε τα νεκρά διαστήματα για να μην την πατήσουμε ».

Θεωρείς ότι η ομάδα σας, είναι ανάμεσα στα φαβορί για την άνοδο;

«Είναι πολύ νωρίς να πούμε αν είμαστε ανάμεσα στα φαβορί για την άνοδο αλλά από μία πρώτη εικόνα, ίσως μπορούμε να πούμε, ότι είμαστε ανάμεσα στις 5 καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Παιχνίδι με το παιχνίδι, βάζουμε και νέους στόχους».

Ανυπομονείς να επιστρέψεις στην Α’1;

«Πραγματικά δεν το σκέφτομαι τώρα αυτό. Το θέμα για μένα είναι, σε όποια ομάδα και να βρίσκομαι και σε όποια κατηγορία, να ευχαριστιέμαι το μπάσκετ. Είτε παίζω στην Α’1, είτε σε τοπικό πρωτάθλημα, θέλω να ευχαριστιέμαι το μπάσκετ. Και στο Ψυχικό το ευχαριστιέμαι. Αν με το καλό ανέβει η ομάδα, θα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος».

Τώρα ακολουθεί ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Ποια είναι η γνώμη σου για την ομάδα του Παγκρατίου;

«Το Παγκράτι παραδοσιακά, έχει πολύ καλή έδρα. Το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο. Έχουν πολύ έμπειρους παίκτες και είναι κακό για μας, ότι έχασαν διότι θα θέλουν τώρα, να καλύψουν το χαμένο τους έδαφος».