Πέττας: «Να κλείσουμε τη σεζόν με ιδανικό τρόπο»

pettasΤην προσωπική του ιστορία έγραψε το περασμένο Σάββατο, ο Νίκος Πέττας! Ο έμπειρος φόργουορντ σκόραρε 38 πόντους κόντρα στον Αρκαδικό πετυχαίνοντας ρεκόρ καριέρας και ξεπέρασε τους 37 που είχε σημειώσει και πάλι με τη φανέλα του Ψυχικού κόντρα σε Εσπερο και Αμύντα.

Ο Νίκος Πέττας μίλησε για την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα επί των Αρκάδων ενώ απένειμε τα εύσημα στους συμπαίκτες και τον προπονητή του.

“Θέλαμε να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή χρονιά στο γήπεδό μας και πιστεύω πως το καταφέραμε αποδίδοντας πολύ καλό μπάσκετ κατά διαστήματα απέναντι σε μία ομάδα που είναι μαχητική και στην οποία φαίνεται η εξαιρετική δουλειά που γίνεται από τον Γιάννη Καστρίτη. Έχουμε ακόμη έναν αγώνα και θα προσπαθήσουμε για ό,τι καλύτερο προκειμένου να κλείσουμε τη σεζόν με ιδανικό τρόπο”, ανέφερε αρχικά για να σχολιάσει στη συνέχεια τα όσα εντυπωσιακά έκανε το απόγευμα του Σαββάτου κόντρα στον Αρκαδικό:

“Ένιωθα πολύ καλά από την αρχή του αγώνα και ευτυχώς μπήκαν τα σουτ που επιχείρησα. Για άλλη μια φορά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Δίχως αυτούς τίποτα δεν θα γινόταν”.