kelesidisΔύο μέρες μετά την απόκτηση του Νίκου Γκαμούρα, οι Μαχητές προχώρησαν σε ακόμα μία μεταγραφή. Πιο συγκεκριμένα, τα Πεύκα προσέθεσαν στο ρόστερ τους τον Χριστόφορο Κελεσίδη, ο οποίος θα καλύψει τη θέση του πλέι μέικερ της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Μια πολύ ηχηρή μεταγραφή έκανε η ομάδα μας για τη θέση του πλέι-μέϊκερ. Ο Χριστόφορος Κελεσίδης από σήμερα αποτελεί το νέο απόκτημα των Μαχητών και προορίζεται να κατευθύνει την ομάδα από τη νευραλγική θέση του «άσου».

Το φλερτ είχε ξεκινήσει από πέρσι μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος έφηβων με την ομάδα του Άρη. Ο Κελεσίδης έπαιξε πέρσι στην ιστορική ομάδα του Περιστεριού για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής και παρά το νεαρό της ηλικίας του θεωρείται από τους καλυτέρους στη θέση στο φετινό πρωτάθλημα. Όλη η οικογένεια των Πεύκων τον καλωσορίζει και του εύχεται μόνο επιτυχίες.
Κατά τα αλλά συνεχίζονται οι δόκιμες παικτών στα Πεύκα ενώ σήμερα την ομάδα αποχαιρέτισε και ο Τριαντάφυλλος Πεταλωτής ο όποιος δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στους Μαχητές. «Ο Τριαντάφυλλος μας κέρδισε όλους σαν χαρακτήρας και σαν παίκτης και του ευχόμαστε τα καλύτερα στη συνεχεία της αγωνιστικής του πορείας» δήλωσε ο έφορος του ανδρικού τμήματος Μιχάλης Ευθυμιάδης.
Ο προπονητής της ομάδας, Λευτέρης Χατζηκυριακιδης, μετά τη μεσημεριανή προπόνηση αναχώρησε για τη Φλώρινα όπου θα είναι βασικός ομιλητής του σεμιναρίου προπονητών της περιοχής.
Αύριο θα γίνει τελικά στις οκτώ  (μετά τις σημερινές βροχές) το μπάρμπεκιου του συλλόγου στο κλειστό Πεύκων με καλεσμένους αθλητές, προπονητές και γονείς των ακαδημιών. Οι προμήθειες είναι έτοιμες μαζί και με την  διάθεση όλων να κλείσει όμορφα μια ακόμα καλή αγωνιστική σεζόν».