Πήραν Νταλό, κράτησαν Τζορμπατζάκη οι Ικαροι Τρικάλων

Το χτίσιμο του ρόστερ συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς στους Ίκαρους Τρικάλων. Η νεοφώτιστη ομάδα ανακοίνωσε σήμερα το 5ο μεταγραφικό της απόκτημα στο πρόσωπο του Δημήτρη Νταλού, του 25χρονου φόργουορντ/σέντερ που είχε την προηγούμενη χρονιά 57 πόντους σε 15 αγώνες στην Καβάλα.

Στο μεταξύ, οι Ίκαροι κράτησαν και 6ο παίκτη από το περσινό ρόστερ, τον Μάνο Τζορμπατζάκη. Ο 21χρονος γκαρντ θα παραμείνει για 3η σερί χρονιά στα Τρίκαλα.

Η ανακοίνωση της μεταγραφής του Νταλού:

«Μια ακόμη δυνατή μεταγραφή ολοκλήρωσε η ομάδα των Ικάρων Τρικάλων που απέκτησε τον Δημήτρη Νταλό.

Ο 25χρονος λαρισαίος έχει ύψος 2.05 μέτρα παρουσίες τόσο στην Α2 όσο και στην Β’Εθνική κατηγορία, έχοντας μάλιστα πρωταγωνιστικό ρόλο.

Στο παρελθόν έχει φορεσει την φανέλα του ΓΣ Λάρισας, του Ερμή Αγιάς και της Καβάλας.

Η διοίκηση των Ικάρων εύχεται στον Δημήτρη… κάθε επιτυχία με υγεία.

Νταλός: “Χαρούμενος που έρχομαι στους Ικάρους”

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Δημήτρης Νταλός τόνισε: “Είμαι χαρούμενος που έρχομαι στους Ικάρους. Επέλεξα την συγκεκριμένη ομάδα διότι διέκρινα ότι έχουν έναν σωστό προγραμματισμό και όρεξη για δουλειά. Επίσης θα βρω παλιούς συμπαίκτες και φίλους και εύχομαι όλοι μαζί να κάνουμε πραγματικότητα τους στόχους της φετινής σεζόν».

Η ανακοίνωση για την παραμονή του Τζορμπατζάκη:

«Ένας αθλητής με ξεχωριστό ήθος τόσο στο παρκέ όσο και έξω από αυτό, με εξαιρετικές επιδόσεις στις σπουδές του στο ΤΕΦΑΑ Τρικάλων, ανανέωσε με την ομάδα των Ικάρων Τρικάλων.

Για 3η σεζόν, ο 21χρονος γκαρντ Μάνος Τζορμπατζάκης, μετά και από την εισήγηση του κόουτς Κώστα Σδράκα, ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση και θα φορέσει τα “κιτρινόμαυρα” και πάλι».