Άλλη μια πολύ σημαντική προσθήκη για την ομάδα της Μυκόνου. Ο 41χρονος πάουερ φόργουορντ, Βασίλης Αγγελακόπουλος, θα συνεχίσει την καριέρα του στο «νησί των ανέμων» και αναμένεται να προσφέρει με την εμπειρία και τη ποιότητα του στη ρακέτα των «νεοφώτιστων» της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά:

«Η ομάδα του νησιού ενισχύεται με τέτοιους σπουδαίους παίκτες
εν´όψει της Γ´Εθνικής Kατηγορίας, που λίγους μήνες πριν δεν θα τολμούσε κάνεις να το φανταστεί.

Το όνομα της μπασκετικής Μυκόνου έχει μπει ήδη στον χάρτη της χώρας και μετά τον μοναδικό Άγγελος Τσάμης, και τους πρωτοκλασάτους Πάρη Μάρτζο, Κώστα Εζόμο και Θωμά Αμπάρα.

Σήμερα (28/08) , είναι λίγο να περιγράψουμε την χαρά που έχουμε για το πολυπόθητο ΝΑΙ του «Τσαλό» ή αλλιώς Βασίλη Αγγελακόπουλου.

Ο Βασίλης γεννήθηκε στη Λάρισα το 1979 και ξεκίνησε το μπάσκετ από τον ΓΣ Λάρισας, όπου και έκανε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, το 1997. Έκτοτε αγωνίστηκε, από το 2001 ως το 2004 στην Ολύμπια Λάρισας, το 2004 ως το 2006 πάλι στον ΓΣΛ, τη σεζόν 2006-2007 στο Αιγάλεω, μετά στην ΑΕΛ, στην Καβάλα, στην Ολύμπια Λάρισας, ενώ το 2010-2011 φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα του Ηρακλή. Συνέχισε στο Ρέθυμνο, στα Τρίκαλα, πάλι στην Καβάλα, με την οποία κατέκτησε την άνοδο στην Α1, συνέχισε στο Ν.Ψυχικό και το 2016 επέστρεψε στο Ιβανώφειο μέχρι και το 2019 με τον οποίο κερδίσανε την άνοδο στην Α1.

«Τσαλό» με το καλό στο όμορφο νησί για μια σπουδαία μπασκετική χρονιά.#mykonosbc».

Του Πάνου Σταμούλη