Μία νέα προσθήκη πραγματοποίησε ο Απόλλωνας με τον Γιάννη Καρασιμο να είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου της Καλαμαριάς.

Η ανακοίνωση:

«Ο Απόλλων Καλαμαριάς ανακοινώνει την συμφωνία με τον καλαθοσφαιριστή, Γιάννη Καρασίμο. Ο 21χρονος παίκτης, που έχει ύψος 2.02, έχει περάσει από τα τμήματα υποδομής του Άρη ενώ στην ομάδα του Αίαντα Ευόσμου ήταν συμπαίκτης με τον Γιώργο Σκεμπή ο οποίος από τις 6/7 ανήκει επισήμως στο ρόστερ του Απόλλωνα Καλαμαριάς. 

Ο Καρασίμος ξεκίνησε την μπασκετική του πορεία στους Διοσκούρους Κοζάνης και το 2012 προσέλκυσε το ενδιαφέρον του Άρη στον οποίο μετακόμισε, παίζοντας στο παιδικό και στο εφηβικό τμήμα μπάσκετ του συλλόγου. Στους “κίτρινους” παρέμεινε ως το 2016, έχοντας κληθεί στα κλιμάκια της Εθνικής Παίδων και της Εθνικής Εφήβων. 

Η σεζόν 2016-17 ήταν η πρώτη του στη Γ’ Εθνική, στην οποία αγωνίστηκε με τον Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων ενώ την επόμενη χρονιά (2017-18) με τον ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισε την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Την περασμένη σεζόν (2018-19) έπαιξε στον Αίαντα Ευόσμου. Η “οικογένεια” της ομάδας μας καλωσορίζει τον Γιάννη Καρασίμο και του εύχεται κάθε επιτυχία με τον σύλλογό μας!».