Πήρε Παναγιωταρά ο Δούκας

Μετά τον Θοδωρή Τσιότρα, ο Δούκας συνεχίζει την ενίσχυσή του, ανακοινώνοντας ακόμα μία μεταγραφή, αυτή του Σπύρου Παναγιωταρά.

Η ανακοίνωση:

«Το τμήμα μπάσκετ του ΑΣΕ Δούκα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Σπύρο Παναγιωταρά (1.90μ – 1993).

Ο 24χρονος guard την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με την ομάδα του Ιωνικού Νίκαιας ενώ στο παρελθόν έχει παίξει σε Παγκράτι, Περιστέρι ΑΕΚ, Limoges CSP και Πανιώνιο. Ο 24χρονος γκαρντ είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με την ομάδα τουΔούκα, ο Σπύρος Παναγιωταράς τόνισε μεταξύ άλλων: “Είμαι χαρούμενος που τη νέα σεζόν θα αποτελεσω μέρος της οικογένειας του Δουκα. Ενόψει της απαιτητικης σεζόν που έπεται, είμαι αισιόδοξος πως, παρόλο των νέων συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί, ο coach και το επιτελείο δείχνουν να κινούνται μεθοδικα εντός κι εκτός παρκέ ώστε να δημιουργηθεί ένα ανταγωνιστικο σύνολο που θα παλέψει και θα διεκδικήσει αυτό που του αξίζει. Όλα κρίνονται μέσα στο παρκέ, και δουλεύοντας σκληρα είμαι πεπεισμένος πως θα είμαστε ικανοποιημενοι στο τέλος της σεζόν.”

Η Διοίκηση του ΑΣΕ Δούκα καλωσορίζει τον Σπύρο Παναγιωταρά στην ομάδα μας και του εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά».