Με τις ανακατατάξεις που έγιναν, ο Μίλωνας θα αγωνιστεί την ερχόμενη σεζόν στη Γ΄εθνικη!

Αυτή η εξέλιξη ήρθε να συνδυαστεί και με μία μεταγραφική κίνηση, αυτή του Στάθη Παπαδάκη, ο οποίος είναι παιδί του Άρη Παπαδάκη, ενός αθλητή που έχει συνδέσει το όνομα του με τις χρυσές σελίδες της Ιστορίας του Μίλωνα.

Η ανακοίνωση:

«O AOΝΣ ΜΙΛΩΝ ανακοινώνει με πολύ μεγάλη χαρά την απόκτηση ενός πολύ μεγάλου ταλέντου του Ελληνικού Μπάσκετ του Στάθη Παπαδάκη. Ο Στάθης τα τελευταία χρόνια αν και μικρός σε ηλικία, όχι μόνο αποτελούσε ένα πολύ σημαντικό στέλεχος στις μικρές εθνικές ομάδες, αλλά παράλληλα αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία σε πολλές ομάδες εθνικών κατηγοριών. Τεράστια συγκίνηση όμως σε όλους μας δημιουργεί και το γεγονός ότι ο Στάθης είναι παιδί του Άρη του Παπαδάκη, ενός αθλητή που έχει συνδέσει το όνομα του με τις χρυσές σελίδες της Ιστορίας του Μίλωνα, αγωνιζόμενος με την ομάδα μας και στην Α2 εθνική κατηγορία, αλλά και στην Α1. Περιμένουμε από τον Στάθη μια ανάλογη προσφορά, αν και είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε την ίδια και καλύτερη πορεία.»

Μετά την υπογραφή δήλωσαν.

Μιχάλης Σακελλαρίδης Πρόεδρος Συλλόγου. Αυτή η ομάδα μου έχει δώσει πολλές χαρές, και σήμερα μου δίνει μια από τις μεγαλύτερες. Το αγωνιστικό κομμάτι είναι μεν το πιο σημαντικό και ο ενθουσιασμός του προπονητή μας με καλύπτει απόλυτα για την αξία του Στάθη, το γεγονός όμως ότι παράλληλα εγώ προσωπικά τον θεωρώ ένα δικό μας παιδί γιατί προέρχεται από Μιλωνίτικη οικογένεια, με κάνει ακόμη πιο ευτυχισμένο.

Ο Στάθης είναι ένας αθλητής για τον οποίο ο Δημήτρης ο Αποσκίτης μας έχει μιλήσει εδώ και πολύ καιρό. Γνωρίζοντας όμως από κοντά και τον χαρακτήρα του όλο αυτό το διάστημα που προπονείται μαζί μας, είμαι σίγουρος ότι ο Στάθης μπορεί να παίξει έναν πολύ καθοριστικό ρόλο στην πορεία και στα όνειρα αυτής της ομάδας.

Στάθη Παπαδάκη εύχομαι να μας κάνεις όλους υπερήφανους όπως ο πατέρας σου ο Άρης Παπαδάκης.

Κολλίντζας Νίκος Γενικός Γραμματέας Συλλόγου. Ο Στάθης είναι ένας αθλητής που όπως όλα δείχνουν συνδυάζει το ήθος και την συνέπεια, με την πολύ μεγάλη αγωνιστική αξία. Τέτοιοι είναι οι αθλητές που θέλω να στελεχώνουν την ομάδα μας, και ειλικρινά είμαι πάρα πολύ χαρούμενος με την απόκτησή του. Όταν το καλοκαίρι μίλαγα στο γήπεδο με τον πατέρα του και μου έλεγε, ότι βλέπει το παιδί του να γυρνάει ευτυχισμένο στο σπίτι, ειλικρινά ανατρίχιαζα από την χαρά μου. Σε όλους τους αθλητές εύχομαι να ταιριάξουν με το υπέροχο κλίμα που έχουμε, για τον Στάθη είμαι σίγουρος. Είμαι επίσης σίγουρος ότι η Ιστορία του πατέρα του αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο για εκείνον. Στάθη μου καλώ ήρθες στην ομάδα της καρδιάς μου.

Στεργίου Νίκος Μέλος επιτροπής Μπάσκετ. Ο Στάθης είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει αποκτήσει ο Σύλλογος τα τελευταία χρόνια. Εγώ σαν παλιός έχω δει τον πατέρα του να παίζει με τα πρασινόμαυρα, και το γεγονός ότι τώρα ένας άλλος Παπαδάκης θα τιμήσει αυτή την Ιστορική Ομάδα, με κάνει υπερήφανο και ανυπόμονο. ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ Η ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΤΕΙ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΗΣ.

Ντίνος Σίννης Γενικός Αρχηγός. Με τον πατέρα του Στάθη τον Άρη σαν πιτσιρικάς στην ομάδα είχα κάνει καμμιά δεκαριά προπονήσεις και θυμάμαι το δέος που τον αντιμετώπιζα. Το ότι τώρα θα έχουμε τον Στάθη στην ομάδα μας, είναι κάτι για εμένα πολύ ιδιαίτερο. Εύχομαι από καρδιάς όλα όσα πιστεύει ο προπονητής μας για τον αθλητή να γίνουν πραγματικότητα, γιατί το αξίζει σαν χαρακτήρας από όσα έχω δει !!!!! Στάθη καλή χρονιά με υγεία πάνω από όλα.

Δημήτρης Αποσκίτης Προπονητής . Όπως είπα και στον ίδιο τον Στάθη από την αρχή, ο τρόπος που αγωνίζεται, αλλά και το γεγονός ότι είναι παιδί ενός πολύ σημαντικού αθλητή της ομάδας, με είχε κάνει να τον παρακολουθώ από κοντά, εδώ και πολύ καιρό. Σε ανύποπτη στιγμή είχα εκφράσει το ενδιαφέρον μου, στο πατέρα του εδώ και πολύ καιρό. Το γεγονός ότι όχι μόνο το ενδιαφέρον μου είχε αποτέλεσμα, αλλά και το γεγονός ότι το παιδί που γνώρισα την μεταβατική περίοδο στις προπονήσεις μας, δείχνει να αποτελεί ένα πραγματικό διαμάντι σε προσωπικότητα και ευσυνειδησία, με κάνουν υπερήφανο και αισιόδοξο. Εκτίμησα ιδιαίτερα ότι ο Στάθης αν και είναι ένας αθλητής που εύκολα θα μπορούσε να αγωνιστεί σε μεγαλύτερη κατηγορία, η έστω να ψάξει ένα συμβόλαιο σε τέτοια ομάδα, ήρθε αρχικά για προπονήσεις στην ομάδα μας, και βρίσκοντας ένα περιβάλλον υγιές και όμορφο, δεν χρησιμοποίησε την ομάδα μας και το ενδιαφέρον μας σαν εφαλτήριο για άλλες πολιτείες. Έμεινε κοντά μας και είμαι σίγουρος ότι αν δεν υπήρχε η εκκρεμότητα της κατηγορίας θα είχε συμφωνήσει πρώτος από όλους. Στάθη σε πιστεύω πολύ. Όταν ακούς τον αρχηγό της ομάδας τον Νίκο τον Ψυλέα, να σου λέει, κόουτς ο Στάθης είναι ένας παίχτης που μπορείς να χτίσεις πάνω του πολλά πράγματα, τότε πως μπορείς να μην είσαι αισιόδοξος. Στάθη καλή χρονιά με υγεία.

Στάθης Παπαδάκης . Τα λόγια είναι περιττά. Είμαι πολύ χαρούμενος για πολλούς λόγους. Αρχικά γιατί βρήκα ένα εξαιρετικό περιβάλλον, με ένα καταπληκτικό κλίμα, ένα προπονητικό τημ που μου έδειξε από την αρχή πόσο με πιστεύει, αλλά παράλληλα και έναν σύλλογο για τον οποίο έχω ακούσει πολλά από τον πατέρα μου όλα αυτά τα χρόνια. Έχω τεράστια διάθεση για μπάσκετ, και υπόσχομαι ότι θα κάνω τα πάντα για να έχουμε επιτυχία. Και μόνο το γεγονός ότι οι άνθρωποι της ομάδας μου μιλούν με πολύ μακρινό χρονικό ορίζοντα για την συνεργασία μας, χωρίς όμως να μου ζητάνε δεσμεύσεις, μου αποδεικνύει από την μια πόσο σίγουροι είναι για το κλίμα στην ομάδα τους, αλλά από την άλλη και πόσο Κύριοι είναι.

Άρης Παπαδάκης πατέρας αθλητή. Ο Στάθης είναι ένα παιδί που εδώ και πολλά χρόνια με κάνει πολύ υπερήφανο σαν πατέρα του. Κάποια στιγμή ο Δημήτρης (Αποσκίτης) με τον οποίο γνωρίζομαι εδω και μια ζωή…….μου εξέφρασε ένα πολύ έντονο ενδιαφέρον για τον Στάθη, και ο τρόπος που το έκανε μου άρεσε πολύ, γιατί και πολύ έντονος ήταν, αλλά παράλληλα όχι πιεστικός. Αυτό είναι κάτι που σπανίζει στον χώρο μας. Το γεγονός ότι τελικά ήρθαμε σε συμφωνία με κάνει πολύ χαρούμενο, γιατί και το παιδί μου βλέπω ευτυχισμένο, αλλά και γιατί πιστεύω ότι ο Στάθης θα γράψει ακόμη μεγαλύτερη Ιστορία από την δική μου σε αυτό το Ιστορικό Σωματείο. Σας ευχαριστώ πολύ όλους.