Πήρε Πασαλίδη και Πίτατζη, ανανέωσε ο Καραγιώργος

Στην ΑΕ Κομοτηνής θα παραμείνει και την επόμενη χρονιά ο Χρήστος Καραγιώργος, με τον σύλλογο παράλληλα να ανακοινώνει και δύο μεταγραφές, αυτές των Γιώργου Πασαλίδη και Σταύρου Πίτατζη.

Η ανακοίνωση:

«Μία τριάδα που αποτέλεσαν συμπαίχτες στο παρελθόν ξανασμίγει, αυτήν την φορά με την φανέλα της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής. Ο λόγος για τον Χρήστος Καραγιώργο, τον Γιώργο Πασαλίδη και τον Σταύρο Πίτατζη, οι οποίοι συμφώνησαν να ενισχύσουν την προσπάθεια που καταβάλει ο σύλλογος μας για να πετύχει η ομάδα τους στόχους που έχει θέση.

Ο Χρήστος Καραγιώργος υποδέχθηκε στα γραφεία του Συλλόγου της ομάδας μας σαν παλιότερος τα δύο νέα αποκτήματα και οι 3 νεαροί αθλητές φωτογραφήθηκαν με φόντο τις αφίσες αγώνων της Α.Ε. Κομοτηνής αλλά και τα τρόπαια του Συλλόγου!

Ο Χρήστος Καραγιώργος, που πέρυσι πήρε το βραβείο του πιο άτυχου αθλητή της σεζόν, φέτος είναι η μεγάλη “εσωτερική” μεταγραφή της ομάδας μας, ένας αθλητής που πέρασε από τον ΠΑΟΚ, την Ευκαρπία και τον ΓΑΣ “Κομοτηνή” μέχρι να έρθει στην ομάδα μας και να την ενισχύσει. Το μόνο που μπορούμε να ευχηθούμε στον Χρήστο είναι υγεία και για όλα τα άλλα είμαστε σίγουροι.

Ο Γιώργος Πασαλίδης αγωνίστηκε στον Ίκαρο Καλλιθέας και τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε με την Φανέλα του ΓΑΣ “Κομοτηνή” για να ενισχύσει φέτος την προσπάθεια της ομάδας μας.

Ο Σταύρος Πίτατζης προέρχεται από τις ακαδημίες του ΓΑΣ “Κομοτηνή” με παραστάσεις στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και με όπλο αυτές αλλά και την διάθεση για δουλειά είναι αποφασισμένος να βοηθήσει την Α.Ε. Κομοτηνής

Και οι 3 αθλητές υποσχέθηκαν πως θα κάνουν τα πάντα για να βοηθήσουν την Αθλητική Ένωση Κομοτηνής να παρουσιαστεί ανταγωνιστική, γνωρίζοντας καλά την ιστορία και την δυναμική του Συλλόγου στον οποίο έχουν έρθει. Εμείς να ευχηθούμε και στους 3 υγεία, να καλωσορίσουμε τον Γιώργο και τον Σταύρο στην μεγάλη μας οικογένεια και να ευχηθούμε στον Χρήστο να είναι δυνατός και τυχερός!».