polychronopoulosΤην έβδομη μεταγραφική κίνηση του καλοκαιριού ανακοίνωσε το Μαρούσι, το οποίο κάνει επανεκκίνηση την επόμενη σεζόν στη Γ΄ Εθνική. Ο σύλλογος των βόρειων προαστίων απέκτησε τον Γιάννη Πολυχρονόπουλο, που μέχρι φέτος αγωνιζόταν στον Αρη Νίκαιας, με τον οποίον ανέβηκε μάλιστα την περασμένη σεζόν στη Γ΄ Εθνική.

«Θεωρώ πως η μεταγραφή μου στο ιστορικό Μαρούσι είναι το μεγαλύτερο… πριμ ανόδου, που μπορούσα να φανταστώ. Οι συνθήκες που υπάρχουν στην ομάδα είναι εξαιρετικές και είναι πρόκληση για τον καθένα από μας, να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας, για να δικαιώσουμε αυτούς που μας εμπιστεύτηκαν» δήλωσε το νέο απόκτημα του συλλόγου και συμπλήρωσε:

«Είναι επίσης πολύ θετικό για μένα ότι θα συνεχίσω να συνεργάζομαι με παιδιά που γνωρίζω από τη Νίκαια (Σουρλής, Ραλλάτος, Σκιαθίτης). Παρότι είμαστε νέα ομάδα, λόγω του ότι οι τέσσερις παίζαμε και πέρυσι μαζί, δεν θα δυσκολευτούμε να βρούμε τη χημεία μας». Από την πλευρά του ο Κώστας Κεραμιδάς υποστήριξε: «Σε μια εποχή που για άλλες ομάδες είναι ζητούμενο ακόμα και η κάθοδος, εμείς έχουμε την… πολυτέλεια να προσεγγίζουμε στην ολοκλήρωση του πλάνου. Ήδη έχουμε ανακοινώσει το 70% του νέου Αμαρουσίου, απομένουν τρεις μεταγραφές και κλείσαμε.

Στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα σύνολο, με παιδιά που να έχουν δίψα για διάκριση και ταλέντο, να “χτίσουμε” μια ομάδα με νέους και έμπειρους παίκτες, με αθλητές που θα παίζουν σκληρή άμυνα, θα τρέχουν στο γήπεδο και θα δίνουν την ψυχή τους για το Μαρούσι. Ως τώρα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και από τις μεταγραφικές μας κινήσεις, αλλά και με τον τρόπο που προσεγγίζουν τα παιδιά τη συμμετοχή τους στην ομάδα».