Πήρε Σακελλαράκη ο ΚΑΟΚ

Οι υποχρεώσεις sakellarakisξεκινούν για τον ΚΑΟΚ τη Δευτέρα 29 Αυγούστου και ώρα 18:30 μμ στο κλειστό γήπεδο Κορίνθου.Η προπονητική ομάδα με επικεφαλής τον Δημήτρη Γκόφα αλλά και η Διοίκηση του συλλόγου θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν στους παίκτες και να θέσουν τους στόχους και τις φιλοδοξίες της καινούργιας χρονιάς.

Λίγο πριν όμως από το ξεκίνημα της προετοιμασίας, ο ΚΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάριου Σακελλαράκη, ο οποίος την περασμένη χρονιά αγωνιζόταν με τη φανέλα του Εργοτέλη.

Η ανακοίνωση:

«Λίγες μέρες πριν το ξεκίνημα των αγωνιστικών υποχρεώσεων, υποδεχόμαστε με μεγάλη χαρά ακόμα ένα “δικό” μας παιδί, τον Κορίνθιο αθλητή ΜΑΡΙΟ ΣΑΚΕΛΛΑΡΑΚΗ. Ο Μάριος ξεκίνησε το μπάσκετ στις ακαδημίες του Παλαίμωνα Κορίνθου και εν συνεχεία έπαιξε σε ΑΕΚ, Περιστέρι, Δούκα, Κόροιβο Αμαλιάδας, Ηράκλειο και Εργοτέλη. Επιπλέον ο Μάριος έχει φορέσει και τη φανέλα της Εθνικής ομάδας!! Τόσο με την Εθνική Εφήβων στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που έγινε στην Αμαλιάδα το 2006 όσο με την Εθνική Νέων-Ανδρών στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα το 2007 που διοργανώθηκε στη Σλοβενία.
Πέρυσι με τη φανέλα του Εργοτέλη αγωνίστηκε σε 25 παιχνίδια στο Νότιο Όμιλο της Β’ Εθνικής, έχοντας 7 πόντους μ.ό.
Είναι 28 χρονών, έχει ύψος 1,95 και αγωνίζεται στις θέσεις 3-4.
Καλωσορίζουμε λοιπόν τον Μάριο που συστρατεύεται και αυτός στο “παγκορινθιακό” μας κάλεσμα και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».