Πήρε τον Κομνηνό ο Παπάδος Γέρας

Σε άλλη μία μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Παπάδος Γέρας ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα της Λέσβου έκανε δικό της τον Βασίλη Κομνηνό.

Ο 27χρονος γκαρντ (1,83μ.) προέρχεται από τον Παλλεσβιακό και θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του σε επίπεδο εθνικής κατηγορίας.

Η ανακοίνωση του Παπάδου Γέρας:

«Ο ΑΠΣ Παπάδος Γέρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Βασίλη Κομνηνό.

Ο 27χρονος play maker με ύψος 1.83, αποτελεί ακόμα ένα μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας από την τοπική αγορά. Στο νησί μας ο Κομνηνός έχει αγωνιστεί στον Παλλεσβιακό, όντας πρώτος σκόρερ και διαθέτει πολύ καλό σουτ με το οποίο μπορεί να σκοτώσει οποιονδήποτε αντίπαλο.

Εκτός από τον Παλλεσβιακό ο νέος παίκτης της Γέρας έχει παίξει και στην Β΄ ΕΚΑΣΘ της Θεσσαλονίκης στους Αμπελόκηπους-Μενεμένης για μια τετραετία. Αναμφίβολα με την προσθήκη του Κομνηνού η ομάδα μας ενισχύετε ακόμα περισσότερο στις θέσεις των guard, ενώ να σημειωθεί πως θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε επίπεδο Γ΄ Εθνικής.

Τον καλοσωρίζουμε στην οικογένεια του Παπάδου Γέρας και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες».