Παιχνίδια που κρύβουν παγίδες για τους πρωτοπόρους

basketball_players_bgblΕπικίνδυνα παιχνίδια για τους πρωτοπόρους περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής. Ο Εσπερος δοκιμάζεται στο Αίγιο απέναντι στη Ζάκυνθο. Το μόνο που δεν επιθυμούν οι πατρινοί είναι μία απώλεια, η οποία και μπορεί να τους βάλει σε περιπέτεια γι΄αυτό και η νίκη είναι απαιτούμενοι.  Από την άλλη, η ΑΓΕΖ μπορεί ουσιαστικά να μην έχει βαθμολογικό κίνητρο, όμως θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να κατακτήσει την ψηλότερη δυνατή θέση.

Ντέρμπι αναμένεται και το παιχνίδι στο Ιλιον, όπου η Ενωση αντιμετωπίζει τη Νίκη Αμαρουσίου. Οι γηπεδούχοι θέλουν να παραμείνουν αήττητοι στο δεύτερο γύρο  και να διατηρηθούν μόνοι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Αμαρουσίου όμως σκοπεύει να χαλάσει τα σχέδια του αντιπάλου καθώς και αυτή σκοπεύει στην κατάκτηση της καλύτερης δυνατής θέσης.

Το εμπόδιο του Κεραυνού καλείται να περάσει ο Προμηθέας με την ομάδα του Χαλανδρίου να επιδιώκει το «διπλό» που θα τη διατηρήσει σε απόσταση… αναπνοής από τη δεύτερη θέση.  Στο Αίγιο όμως θέλουν έπειτα από τρεις αγωνιστικές να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα.

Η Πεντέλη κοντράρεται με τον ανεβασμένο Μανδραϊκό με στόχο τη δεύτερη σερί νίκη, ενώ εύκολο έργο απέναντι στο ΓΣ Χαλανδρίου αναμένεται να έχει ο Απόλλωνας Αρχαίας Κορίνθου.

Σημαντικό παιχνίδι δίνει ο Ακάδημος στο Πέραμα καθώς με το «διπλό» μεγαλώνουν οι πιθανότητες για την παραμονή, ενώ η Νήαρ Ηστ δεν θα δυσκολευτεί στην κατάκτηση των δύο σημαντικών βαθμών απέναντι στο Κρανίδι, δίνοντάς της σημαντική βαθμολογική «ανάσα».

Το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής:

Κεραυνός Αιγίου – Προμηθέας Χαλανδρίου (Αιίγου, 17:00)
Πέραμα – Ακάδημος (Πέραμα, 17:00)
Νήαρ Ηστ – Κρανίδι (Νήαρ Ηστ, 17:00)
Ζάκυνθος – Εσπερος (Παναγούλας, 13:00)
ΓΣ Χαλάνδρι – Απόλλων Αρχαίας Κορίνθου (Ν. Περκίζας, 17:00)
Ενωση Ιλίου – Νίκη Αμαρουσίου (Β΄Κλ. Ιλίου, 17:00)
Πεντέλη – Μανδραϊκός (Ν. Πεντέλης,17:00)