Παλαιοχωρίτης: «Οι δυσκολίες μας ατσαλώνουν»

Να δώσει τέλος στις άσχημες εμφανίσεις θέλει η Νίκη Αμαρουσίου, με την ομάδα μας να δοκιμάζεται σήμερα (Κυριακή 19/2, 17:00) στην Αταλάντη απέναντι στον δυνατό Λοκρό, ο οποίος στην έδρα του παρουσιάζεται πανίσχυρος.

Ο κόουτς της Νίκης, Θοδωρής Παλαιοχωρίτης, παραχωρώντας δηλώσεις στο επίσημο σάιτ του συλλόγου για τη σημερινή δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με την ομάδα της Φθιώτιδας, υπογράμμισε: “Παρότι στην αρχή της θητείας μου ως πρώτος προπονητής της Νίκης Αμαρουσίου μπήκαμε δυναμικά και πανηγυρίσαμε τρεις τεράστιες και εξαιρετικά σημαντικές νίκες σε ισάριθμά ματς, η συνέχεια ήταν δυσανάλογη, κάνοντας δύο ήττες με πολύ κακή απόδοση. Μας λείπει η σταθερότητα και θα πρέπει να συνέλθουμε άμεσα, να σοβαρευτούμε και να παίξουμε στο 100% των δυνατοτήτων μας.

Κατανοούμε ότι οι παίκτες μας έχουν κληθεί να προσαρμοστούν στην αλλαγή του προπονητή, μεσούσης της σεζόν, καθώς και το ότι η Γ’ Εθνική και φέτος είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική και με πολλές ιδιαιτερότητες., από τη μέχρι τώρα εμπειρία μου στο χώρο, έχω ακλόνητη πεποίθηση ότι οι δυσκολίες και οι ήττες είναι εκείνες που μας “ατσαλώνουν”, “δένουν” περισσότερο τους παίκτες μεταξύ τους και τους κάνουν να ξεπερνούν τους εαυτούς τους, βάζοντας το “εμείς” πάνω από το “εγώ”… Πιστεύω πολύ στους παίκτες μου και δεν θα σταματήσω να παλεύω μαζί τους για να εκπληρώσουμε στο τέλος τους στόχους μας. Όσον αφορά στον Λοκρό Αταλάντης, πρόκειται για ιδιαίτερα υπολογίσιμο και σκληροτράχηλο αντίπαλο, που στην έδρα του γίνεται ακόμη πιο δυνατός. Αυτό που θέλω να δω απ’ τους παίκτες μου και πιστεύω ότι θα το πράξουν είναι να παρουσιαστούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι και θα παλέψουμε για την επιστροφή μας στα θετικά αποτελέσματα”.