Παλαιοχωρίτης: «Οι παρέες μπορούν να πετυχαίνουν θαύματα»

Ο Βαγγέλης Παλαιοχωρίτης αποτελεί παρελθόν από τον Εθνικό και ο ίδιος μέσω προσωπικής τους δήλωσης θέλησε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε για τρεις μήνες, ευχόμενος παράλληλα τα καλύτερα για τους πειραιώτες.

Αναλυτικά:

«Φίλες και φίλοι του μπάσκετ και του ΕΘΝΙΚΟΥ, Ακόμη ένα πολύ όμορφο “ταξίδι” μόλις ολοκληρώθηκε για μένα. Για την ακρίβεια, ήταν μία υπέροχη τρίμηνη “κρουαζιέρα” στον μπασκετικό χώρο, που όλοι μας λατρεύουμε.

Αυτη τη φορά, το… πλοίο έγραφε “ΕΘΝΙΚΟΣ” και στα “λιμάνια” που με/μας πήγε είχα την ευκαιρία και τη χαρά να συναντήσω αγαπημένα μου πρόσωπα, αλλά και να συνάψω νέες γνωριμίες και φιλίες. Τώρα, με το τέλος αυτού του “ταξιδιού” μου, θέλω μέσα απ’ την καρδιά μου να ευχαριστήσω τους αθλητές μου, τους βοηθούς μου, τους γονείς και όλους όσοι ήταν στο πλευρό μας σε αυτή την περιπέτεια.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες, βέβαια, στους παλαιμάχους του ΕΘΝΙΚΟΥ, που με εμπιστεύθηκαν και με επέλεξαν, σε μία πολύ-πολύ δύσκολη και κρίσιμη καμπή για τον Σύλλογο, αναθέτοντάς μου να τον οδηγήσω και να προσπαθήσω να τον βγάλω από τα αδιέξοδα. Και το τελικό μου συμπέρασμα είναι ότι θα πρέπει να αισθάνομαι απόλυτα ευχαριστημένος, επειδή με σχεδόν μηδενικό μπάτζετ, οι στόχοι που βάλαμε στο ξεκίνημα φαίνεται να έχουν επιτευχθεί.

Αν και είναι, θεωρώ, απόλυτα λογικό και φυσικό να αισθάνομαι κάποια πικρία για το αιφνίδιο τέλος αυτής της τρίμηνης συνεργασίας, εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία στο μέλλον, με την είσοδο στο Δ.Σ. του ΕΘΝΙΚΟΥ νέων μελών, που θα στηρίξουν ηθικά και οικονομικά την προσπάθεια που ξεκινήσαμε και που, φυσικά, θα παρακολουθώ απο κοντά. Άλλωστε, έχει επανηλειμμένα αποδειχθεί ότι ΟΙ ΠΑΡΕΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΘΑΥΜΑΤΑ!

Όσο για μένα, θέλω να πιστεύω ότι κάπου στο ξεκίνημα της προσπάθειας και όσο κράτησε αυτό το “ταξίδι”, έβαλα το λιθαράκι μου και άφησα το αποτύπωμά μου.

Φιλικά,

Θοδωρής Παλαιοχωρίτης».