aponomi_efivoiΤα… σάρωσε σχεδόν όλα ο Παναθηναϊκός στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων, καθώς εκτός από την κατάκτηση του πρωταθλήματος είδε τρεις παίκτες του να συγκαταλέγονται μεταξύ των κορυφαίων. Ο Γιάννης Παπαγιάννης αναδείχθηκε από τους προπονητές ο πολυτιμότερος παίκτες των αγώνων, ενώ το όνομά του υπάρχει και στην καλύτερη 5άδα, παρέα με δύο ακόμη παίκτες του “τριφυλλιού”, τους Μιχάλη Λούντζη και Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, ενώ στη σχετική λίστα συγκαταλέγονται και οι Ηλίας Θεοδωρίδης του Ηρακλείου και Ανδρέας Σκούφης του Ίκαρου Καλλιθέας. Ο Παπαγιάννης για τον τίτλο του MVP βραβεύτηκε από τον πρόεδρο της ΕΚΑΣΔΥΜ Λάζαρο Σαββίδη, ενώ την καλύτερη πεντάδα βράβευσε το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ Γιάννης Αλεξόπουλος.

“Πολυβόλο” της τελικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος ήταν ο Παναγιώτης Ερμείδης του Αρίωνα Ξάνθης με 122 πόντους, ο οποίος και παρέλαβε την τιμητική πλακέτα από τον αντιπρόεδορ της ΕΚΑΣΔΥΜ Βασίλη Μπούτση.

Στον πέμπτο Αρίωνα Ξάνθης τα αναμνηστικά παρέδωσε ο αντιδήμαρχος Εορδαίας Απόστολος Καϊδης και στον τέταρτο Απόλλωνα Πάτρας ο εκπρόσωπος της ΔΕΗ, Ιωάννης Αλεξόπουλος.

Τα μετάλλια στον τρίτο ΠΑΟΚ απένειμε το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ Γιάννης Αλεξόπουλος, ενώ στον δεύτερο Ικαρο Καλλιθέας ο αντιπρόεδρος της ΕΟΚ Αριστείδης Γολέμης και ο βουλευτής Κοζάνης Χάρης Κάτανας.

Στον πρωταθλητή Παναθηναϊκό τα μετάλλια και το κύπελλο απένειμαν ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης και ο υπεύθυνος αθλητισμού της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Δημήτρης Καρακασίδης.

Ακόμη η ΕΟΚ δια του προέδρου της, Γιώργου Βασιλακόπουλου, απένειμε τιμητική πλακέτα στον Δήμαρχο Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη, δια του αντιπροέδρου της, Αριστείδη Γολέμη, στον αντιδήμαρχο Εορδαίας Απόστολο Καϊδη και δια του προέδρου της ΕΚΑΣΔΥΜ Λάζαρου Σαββίδη στον τομεάρχη εσωτερικής επικοινωνίας της ΔΕΗ Ιωάννη Αλεξόπουλο.