Ο Τάκης Πανούλιας δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει το πλάνο που είχε στο μυαλό του για τον Ίκαρο Καλλιθέας. Η συνεργασία των δύο πλευρών έληξε πριν καλά-καλά σβήσει το πρώτο της… κεράκι, με τον Πανούλια πάντως να μην πτοείται. “Για όλα υπάρχει μία πρώτη φορά σε μία καριέρα 30 ετών”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Έλληνας προπονητής, για αυτό το πρωτόγνωρο για τον ίδιο διαζύγιο, δίχως πάντως να παραλείπει να ευχαριστήσει όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί του στον σύλλογο.

“Με την ανακοίνωση του Ικάρου Καλλιθέας ολοκληρώθηκε επίσημα η σύντομη συνεργασία μου με τον σύλλογο. Είναι αλήθεια ότι είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα η αποχώρηση μου από ομάδα στον πρώτο χρόνο τη συνεργασίας μου αλλά για όλα υπάρχει… μια πρώτη φορά σε μια καριέρα 30 ετών”, αναφέρει ο Πανούλιας στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και συνεχίζει:

“Με την σειρά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας, Δ. Αγγελόπουλο, τον Παύλο Ανδρέου, την διοίκηση για τα καλά τους λόγια και την συνεργασία, αλλά προπάντων τους αθλητές μου οι οποίοι έκαναν μεγάλη προσπάθεια παρά τις δυσκολίες.

Μαζί με τον συνεργάτη μου Ζώη Χρήστου αναλάβαμε το δύσκολο έργο του χτισίματος μιας ολότελα νέας ομάδας. Οι πολλές νέες προσθήκες, οι τραυματισμοί στην προετοιμασία καθυστέρησαν στο να περάσει η ομάδα στην φάση της διαμόρφωσης. Όμως μπήκαν οι βάσεις και σταδιακά η ομάδα βελτιώθηκε σε πολλούς δείκτες. Η παραμονή είναι δύσκολος, αλλά εφικτός στόχος. Εύχομαι να υλοποιηθεί για να δικαιωθούν οι προσπάθειες των παικτών μου που δούλεψαν, προσπάθησαν, έπαιξαν τραυματίες και συνεργάστηκαν μαζί μου καθημερινά την προπόνηση.

Επίσης να ευχηθώ και καλή πορεία στα τμήματα υποδομής και στους Γ. Βαλληνδρά και Δ. Αποσκίτη για την άψογη συνεργασία το σύντομο αυτό διάστημα.
Καλή συνέχεια σε όλους…”.