Παπαδάτος: «Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη»

Νικών συνέχεια για το Παλαιό Φάληρο, αφού η ομάδα επικράτησε και του Κορωπί, φτάνοντας τα έξι συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα. 

Ο Αλέξης Παπαδάτος μίλησε μετά το τέλος του αγώνα, αναφέροντας. «Είναι μία σημαντική νίκη γιατί είναι η τελευταία της χρονιάς και ήταν και στην έδρα μας. Θέλαμε αυτή τη νίκη για να διατηρηθούμε στη θέση που είμαστε. Συγχαρητήρια στα παιδιά κυρίως για το αμυντικό κομμάτι γιατί δεχθήκαμε 55 πόντους από μία ομάδα που βάζει 74 μέσο όρο. Συνεχίζουμε, έχουμε μία εβδομάδα να ξεκουραστούμε, να δούμε τα προβλήματα που έχουμε από μικροτραυματισμούς και να ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι, από το νέο χρόνο, στην Ακράτα.

Δεν πιστεύω ότι κανένας περίμενε να είμαστε αυτά τα δύο χρόνια με τέτοιο ρεκόρ, νομίζω είναι 33-3. Θεωρώ ότι είμαστε πάρα πολύ καλά, δεν το συζητάμε αυτό αλλά τρώγοντας ανοίγει η όρεξη. Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι, πρώτα αυτό με την Ακράτα που είναι μία ομάδα που παλεύει για τη σωτηρία της και πρέπει να είμαστε σοβαροί. Το θέμα είναι ότι όσο κερδίζεις πρέπει να είσαι όλο και πιο σοβαρός. Συνεχίζουμε και βλέπουμε. Καλές γιορτές σε όλους, καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά. Υγεία σε όλους!»