Παπαδιονυσίου: «Αν παίξουμε καλή άμυνα έχουμε τύχη»

papadionysiou-stathisΤο Παγκράτι πήρε μια σημαντική νίκη επί του Περιστερίου με τον Στάθη Παπαδιονυσίου να πραγματοποιεί μία πολύ μεγάλη εμφάνιση. Ο παίκτης των «ροσονέρι» μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (www.psak.gr) γα την αναμέτρηση του Σαββάτου, αλλά και αυτή που ακολουθεί κόντρα στο Ψυχικό.

Στάθη, το παιχνίδι μέχρι την τρίτη περίοδο, πήγαινε ουσιαστικά πόντο-πόντο. Τι έγινε στο τελευταίο δεκάλεπτο και καταφέρατε να εκτοξεύσετε τη διαφορά και να πάρετε τη νίκη;

«Νομίζω ότι η άμυνα ήταν το κλειδί. Στην τελευταία περίοδο, δεν δεχόμασταν εύκολα καλάθια. Γενικότερα όμως, δείξαμε ότι το θέλαμε περισσότερο».

Τι σημαίνει αυτή η νίκη για σας; Πόσο σημαντική είναι ενόψει της συνέχειας;

«Κατά κύριο λόγο, θα μας βοηθήσει ψυχολογικά. Είχαμε κάνει ένα κακό σερί και θέλαμε να ξεκολλήσουμε. Ήμασταν σε δύσκολη θέση και κερδίσαμε μία ομάδα, με την οποία το Παγκράτι έχει αναμετρηθεί πολλές φορές στο παρελθόν και υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα».

Τώρα ακολουθεί το παιχνίδι στο Ψυχικό. Ποια στοιχεία θεωρείς ότι θα κρίνουν την αναμέτρηση; Τι πρέπει να προσέξετε;

«Θα δουλέψουμε πολύ όλη την εβδομάδα. Ξέρουμε πολλά παιδιά από το Ψυχικό. Θα πρέπει να προσέξουμε την άμυνά μας και να παίξουμε όπως με το Περιστέρι. Έχουμε τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα κι αυτό πρέπει να αλλάξει. Αν καταφέρουμε λοιπόν να παίξουμε καλή άμυνα, πιστεύω ότι θα έχουμε τύχη».