Παπαδόπουλος: «Η κατάσταση έχει φτάσει σε ένα σημείο που δεν πάει πιο κάτω»

Την παραμονή της στην κατηγορία εξασφάλισε η ΑΕΛ παρά την ήττα από τους Μαχητές. Ο στόχος εξασφαλίστηκε αλλά ο Αβράαμ Παπαδόπουλος δεν έμεινε ευχαριστημένος καθώς η ομάδα έχει χάσει το κίνητρό της τους τελευταίους μήνες.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής των «βυσσινί» τόνισε πως η ομάδα του μπορεί να πέτυχε τον στόχο της παραμονής, αλλά για να φτάσει ψηλότερα θα έπρεπε να έχουν όλοι την διάθεση να γίνουν καλύτεροι.

«Δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος από την ομάδα μου όχι στο σημερινό παιχνίδι αλλά εδώ και δύο μήνες. Δυστυχώς για εμάς η χρονιά κλείνει με άσχημα αποτελέσματα, τα οποία αν έχουμε στο μυαλό μας πως ήταν η ομάδα στο τέλος του πρώτου γύρου δεν τις αρμόζουν.

Υπάρχουν αρκετές ευθύνες, αλλά δεν είναι η ώρα να τις αναλύσουμε. Με θλίβει όμως το γεγονός πως η ομάδα δεν βελτιώθηκε στο τελευταίο τρίμηνο. Η ομάδα αυτή είχε να δώσει κι άλλα, αλλά τα προβλήματα δεν τις επέτρεψαν για κάτι τέτοιο. Δεν τιμούν την ομάδα μας, αυτά τα αποτελέσματα.

Πολλοί είναι με τα στιλό και τα κομπιουτεράκια για το αν μείναμε ή όχι. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Έχω διαφορετική φιλοσοφία και δεν σκέφτομαι τέτοια πράγματα. Σκέφτομαι μόνο πως θα γίνει καλύτερη η ομάδα κι εγώ. Το αποτέλεσμα είναι απόρροια στο τι κάνεις στο γήπεδο.

Θεωρώ πως δεν υπάρχει το κίνητρο στα τελευταία παιχνίδια  κι αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος. Το πληρώνεις εσύ είτε είσαι παίκτης είτε είσαι προπονητής και το αντίτιμο είναι βαρύ. Το κίνητρο για τον καθέναν που ασχολείται με τον αθλητισμό είναι να αγωνιστεί, να γίνει καλύτερος και να πάει ψηλότερα.

Δεν είναι ώρα για να πούμε όμως άλλα πράγματα. Θα πρέπει να υπάρξουν πολύ μεγάλες αλλαγές όλα τα επίπεδα. Αυτή η κατάσταση έχει φτάσει σε ένα σημείο που δεν πάει πιο κάτω.

Εγώ θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Χατζηκυριακίδη γιατί είναι ένας δάσκαλος».

Σχετικά με το ότι η ομάδα έχει πετύχει το στόχο και ίσως να την αδικεί, ο κόους των «βυσσινί» ανέφερε:  «Έχετε δίκαιο, αλλά εκεί είναι η διαφορά σ’αυτό που θα σε πάει παραπάνω. Ξεκινήσαμε τη σεζόν με μοναδικό στόχο να σωθούμε. Στη καλύτερη περίπτωση εκτός μπαράζ, στην χειρότερη έστω και στο τελευταίο παιχνίδι των μπαράζ. Αλλά όταν βλέπεις πως η δουλειά μέσα στο γήπεδο αποδίδει και βλέπεις και την υπόλοιπη κατηγορία πως μπορείς να πετύχεις είναι κρίμα. Αυτό δεν μου άρεσε από ένα σημείο και μετά. Οι λεπτομέρειες είναι μικρές κι εμείς έπρεπε να βρίσκουμε το κίνητρο για να πάμε μπροστά».

Πηγή: sportlarissa.gr