Παπαδόπουλος: «Τέτοιου είδους συμπεριφορές ανήκουν σε άλλες εποχές»

Τη δική του απάντησε στα όσα ανέφερε η ανακοίνωση του Αγρινίου, έδωσε μέσω γραπτής του δήλωσης ο προπονητής της Ελευθερούπολης, Κυριάκος Παπαδόπουλος 

Αναλυτικά:

«Σεβόμενος τους 20-30 υγιείς φιλάθλους που είχαν κόσμια συμπεριφορά και κατόπιν συνεννόησης με τον παράγοντα-παίκτη, που κοσμούσε και κοσμεί το ελληνικό μπάσκετ, στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησα, στάθηκα μόνο στο καθαρά αγωνιστικό μέρος.
Εφόσον οι κύριοι του Αγρινίου θέλουν να δώσουν συνέχεια, θα αναφέρω όπως έγιναν τα πράγματα.

Κατά την είσοδο μου και σε όλη την διάρκεια του αγώνα, δέχτηκα βροχή από βρισιές προς το πρόσωπο μου και την οικογένεια μου, με τον πιο χυδαίο τρόπο από παράγοντες του Αγρινίου που ήταν εντός αγωνιστικού χώρου και πίσω από τον πάγκο μας, χωρίς να υπάρχει η παραμικρή πρόκληση από την αποστολή της ομάδας μας. Μάλιστα κοντά στην γραμματεία υπήρχε παράγοντας υπό την επήρεια αλκοόλ που μας έβριζε συνέχεια. Όσον αφορά τα περσινά γεγονότα θα θυμίσω τον κύριο Γερμανό και τον κόουτς Διαμαντάκο ότι μου ζητήσανε συγγνώμη για την συμπεριφορά του αθλητή τους στο παιχνίδι της Ελευθερούπολης προς το πρόσωπο μου.

Μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου ο παράγοντας που αποβλήθηκε από τον πάγκο του Αγρινίου ο οποίος συνέχιζε να με βρίζει παραδέχτηκε ότι πέρυσι λειτούργησε σαν πυροσβέστης στις προκλήσεις της αποστολής του Αγρινίου προς τους φιλάθλους μας.
Οι κύριοι του Αγρινίου μάλλον δεν έχουν καταλάβει σε πια κατηγορία βρίσκονται. Τέτοιου είδους συμπεριφορές ανήκουν σε άλλες εποχές. Ο ΓΣΕ ήδη έχει δεχτεί κολακευτικά σχόλια για την φιλοξενία απ ‘όλες τις ομάδες που ήρθαν στην Ελευθερούπολη. Συνεχίζουμε με ήθος και αξιοπρέπεια ένα όμορφο ταξίδι και θα το φτάσουμε με επιτυχία μέχρι το τέλος”.