Η Εθνική το πάλεψε, κόντραρε την Ισπανία περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα, στο τέλος όμως δεν κατάφερε να αποκλείσει την ομάδα που θεωρείται εξ’ αρχής το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα παίδων του Νόβι Σαντ. Ο Κώστας Παπαδόπουλος έμεινε πάντως ικανοποιημένος από την προσπάθεια απέναντι σε μία ομάδα που δεν είχε αντίπαλο έως τώρα στο τουρνουά…

«Τα πήγαμε καλά μέχρι την αρχή της τρίτης περιόδου. Καταφέραμε να τους περιορίσουμε, είχαμε ρυθμό, η άμυνα ήταν όπως έπρεπε, αλλά αν δεν ακολουθήσει και η επίθεση, τότε υπάρχει πρόβλημα. Τα παιδιά το πάλεψαν πολύ δυνατά και ως το τρίτο δεκάλεπτο τους κοντράραμε περισσότερο από ότι οποιαδήποτε άλλη ομάδα μέχρι τώρα στο τουρνουά. Ήταν πολύ δύσκολο όμως, είχαν πολλές λύσεις, ήρθε και η κούραση, ήμασταν και άστοχοι πάλι και μετά τη σειρά της ήρθε η και η ήττα», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Όσον αφορά τον αγώνα με την Λετονία, ο Παπαδόπουλος τόνισε: «Θέλουμε να κάνουμε δύο καλές εμφανίσεις και να πάρουμε όσο το δυνατόν καλύτερη θέση στην τελική κατάταξη. Η Λετονία είναι μια καλή ομάδα, αλλά θεωρώ πως μπορούμε να τους «χτυπήσουμε». Υπάρχει κι ένα ρεπό αύριο, θα προετοιμαστούμε και θα πρέπει να παρουσιαστούμε αποφασισμένοι και συγκεντρωμένοι».