Παππάς: «Κάλεσμα σε ότι Καβαλιώτικο δυναμικό υπάρχει»

Ο πρόεδρος της Καβάλας, Βαγγέλης Παππάς, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου σχολιάζοντας την πορεία της “Ένωσης” στο πρωτάθλημα, τόνισε ότι η ομάδα πρέπει να γεμίσει με Καβαλιώτικο στοιχείο, παρουσιάζοντας παράλληλα μια νέα συνεργασία:

«Το πρωτάθλημα της Β` Εθνικής  είναι προς το τέλος.  Η ομάδα έχει κάνει μια πολύ καλή πορεία παρά το αρχικό κακό ξεκίνημα. Αν δεν είχαμε τα ατυχή αποτελέσματα από το Στρατώνι τη 2η αγωνιστική, η ομάδα θα είχε μια μεγαλύτερη άνεση που έχει σήμερα. Στη βαθμολογία φαίνεται ότι είναι δεύτερη αλλά είναι πρώτη αφού υπάρχει το γνωστό πρόβλημα με τα ρεπό. Ο Χαρίλαος Τρικούπης θα κάνει την τελευταία αγωνιστική το ρεπό του.  Αυτό βέβαια δεν μας αφήνει εφησυχασμένους, είμαστε σε εγρήγορση.

Βλέπετε κάποια αποτελέσματα από ομάδες που δεν έχουν τη φιλοδοξία της ανόδου να κάνουν νίκες και αυτό να οδηγεί σε περιπέτειες την περαιτέρω πορεία μας.  Θέλω να σταθώ στην προσπάθεια και στην οργάνωση που γίνεται στην ομάδα από κάτω προς το πάνω  προκειμένου να φέρουμε ανάσες.  Κάτι τέτοιο δεν γινόταν τα προηγούμενα χρόνια. Περιμέναμε αυτό να φανεί μετά από 1-2 χρόνια αλλά φάνηκε φέτος.  Εχουμε μια πρώτη επιτυχία με το τμήμα κορασίδων.  Πάντα η ομάδα θέλει να έχει οργάνωση από κάτω προς το πάνω.  Θέλει τον κόσμο δίπλα της.   Η προσπάθεια με χρήματα να φτιάχνουμε μια ομάδα που θα πάει στην Α1 και θα είναι μόνο για εκείνη τη χρονιά, αυτό καταρρέει όταν σταματήσουν να έρχονται τα λεφτά από κάποιους και δε θα έχει κάποιο υπόβαθρο, συστηματικής δουλειάς.

Επιδιώκουμε να αλλάξει η βάση.  Φέτος θα κάνω ένα ακόμη κάλεσμα σε ότι Καβαλιώτικο δυναμικό υπάρχει να έρθει να συστρατευτεί σε αυτή την προσπάθεια.  Να αναδεικνύουμε τα παιδιά της Καβάλας. Παιδιά που θα μπορούσαν να απαρτίζουν την ανδρική ομάδα αγωνίζονται σε άλλες που βρίσκονται σε χαμηλότερες κατηγορίες η σε χειρότερες βαθμολογικά ομάδες.   Θέλουμε να μαζέψουμε ότι Καβαλιώτικο στοιχείο υπάρχει και να το φέρουμε στην Καβάλα.
Να φτιάξουμε μια καλή ομάδα στην Α2 που θα είναι αντάξια της φήμης που έχει η Καβάλα στο μπασκετικό επίπεδο».

Ο Βαγγέλης Παππάς στη συνέχεια αναφέρθηκε σε μια νέα συνεργασία: « Φέτος για πρώτη φορά  στο διάστημα από τις 20 έως τις 27 Αυγούστου η ομάδα θα κάνει  μια οργανωμένη συστηματική προετοιμασία σε όλα τα τμήματα.  Θα πάμε στην Κρυοπηγή  Χαλκιδικής στο YuppiCamp.Αυτή η συνεργασία έχει σαν στόχο να δώσουμε την ευκαιρία ακόμη και σε παιδιά που θα ενταχθούν στις Ακαδημίες μας για πρώτη φορά να έρθουν σε μια οργανωμένη βάση με όλους τους προπονητές».

Ο Βαγγέλης Παππάς δεν μπορούσε να παραλείψει τη στήριξη του κόσμου: « Κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να είμαστε κοντά στους φιλάθλους. Κατεβάσαμε πολύ χαμηλά το εισιτήριο διαρκείας που οι φιλοξενούμενοι απορούν όταν μαθαίνουν την τιμή. Ο κόσμος είναι συγκινητικός ακόμη και στα εκτός έδρας. Είπα στους παίκτες να ζητήσουν συγνώμη από τους φιλάθλους που ήταν στο Πευκοχώρι.  Ηταν περισσότεροι από τους τοπικούς φιλάθλους. Υπήρχε ένα μούδιασμα το καλοκαίρι αλλά είδαν φίλαθλοι ότι γίνεται μια δουλειά συστηματική, βάζοντας η διοίκηση ένα στόχο τριετίας..».

Αναλυτικά όλη η συνέντευξη: