Παππάς: «Να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε το καθήκον μας»

Η αυλαία της φετινής αγωνιστικής περιόδου πέφτει την προσεχή Κυριακή (19/05) για τον Δούκα ο οποίος αντιμετωπίζει τον Μανδραϊκό, στο Δαΐς. Ο Νάσος Χούμπαυλης και οι παίκτες του θέλουν να κάνουν ιδανικό φινάλε και να διεκδικήσουν μέχρι τέλους της πιθανότητες που έχουν για την κατάκτηση της 4ης θέσης της γενικής κατάταξης.

Οι «μπλε» ποντάρουν μόνο στην επικράτηση και από εκεί και πέρα θα περιμένουν και το αποτέλεσμα του Παγκρατίου με τον ήδη υποβιβασμένο Κρόνο Αγίου Δημητρίου για να δουν σε ποια βαθμολογική θέση θα τερματίσουν τελικά.

Ο έμπειρος παίκτης του ΑΣΕΔ, Άλκης Παππάς, μίλησε για το ματς της Κυριακής τονίζοντας: «Τελευταίο παιχνίδι της σεζόν λοιπόν! Πάντα ο επόμενος αγώνας από ένα ντέρμπι είναι δύσκολος, πόσο μάλλον όταν έχουμε μπροστά μας την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Μανδραϊκός είναι μια επικίνδυνη ομάδα την οποία και θέλουμε να νικήσουμε για δεύτερη φορά φέτος. Πλέον ο στόχος της ομάδας είναι η κατάκτηση της 4ης θέσης και για να γίνει αυτό χρειαζόμαστε νίκη με 4 περισσότερους πόντους από την ενδεχόμενη νίκη του Παγκρατίου επί του Κρόνου Αγίου Δημητρίου.Γνωρίζουμε ότι δεν μπορούμε να επηρεάσουμε τον αγώνα του Παγκρατίου, το μόνο που μπορούμε είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε το καθήκον μας κερδίζοντας τον Μανδραϊκό. Εάν λοιπόν έρθει η επικράτηση τότε θα ασχοληθούμε με τις τυχόν διαφορές που θα δώσουν την 4η θέση που οδηγεί στα μπαράζ».