Παράπονα για τη διαιτησία από τη Νικόπολη

Την ήττα απο τους Διόσκουρους Κοζάνης γνώρισε η Νικόπολη με την ομάδα της Πρέβεζας όμως, να έχει παράπονα από τη συμπεριφορά του διαιτητικού διδύμου.

Αναλυτικά:

«Η ομάδα μας προσπαθεί πάντα να ασχολείται μόνο με τα αγωνιστικά δρώμενα ενός παιχνιδιού και όμως για 1η φορά τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να εκφράσει ανοικτά τα παράπονα της για την απόδοση του διαιτητικού διδύμου στην αναμέτρηση της Κυριακής. Δεν μας αρέσει να σχολιάζουμε το διαιτητικό έργο το οποίο κατανοούμε ότι είναι δύσκολο ωστόσο σε περιπτώσεις όπου οι διαιτητές με την απόδοση και κυρίως με την συμπεριφορά τους (σε παίκτες, προπονητή και διοίκηση του Συλλόγου) δεν επιδεικνύουν το σεβασμό που αξίζει το Σωματείο μας, δεν μπορούμε παρά να εκφράσουμε τα παράπονά μας. Δεν επιθυμούμε σε κανένα σημείο να μειώσουμε τη άξια νίκη των Διόσκουρων Κοζάνης, μιας αξιόλογης ομάδας με την οποία ο Σύλλογός μας διατηρεί άριστες σχέσεις αλλά να δώσουμε έμφαση στην εμφάνιση των διαιτητών η οποία θεωρούμε πως επηρέασε την αγωνιστική συμπεριφορά των αθλητών μας.

Μετά την ήττα στην Κοζάνη η ομάδα μας ισοβαθμεί στην 3η θέση με Διόσκουρους Κοζάνης (έχουν πλεονέκτημα λόγω διαφοράς πόντων νίκης) και Γ.Σ. Φαρσάλων. Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας , την Κυριακή 12/2 όπου υποδέχεται στο ΔΑΚ Πρέβεζας τον Ευαθλο Πολυκάστρου με τη νίκη να είναι μονόδρομος για τους παίκτες μας».