Παράπονα για τη διαιτησία από τον Αρη Νικαίας

aris_nikaiasΤα έντονα παράπονά του για το διαιτητικό δίδυμο του αγώνα με τον Ηλυσιακό εξέφρασε ο Αρης Νικαίας, ο οποίος για να αποδείξει τα λεγόμενά του δημοσίευσε βίντεο με τις αμφισβητούμενες φάσεις.

Η ανακοίνωση:

«Ο Σύλλογος μας ΓΝΟ ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ εκφράζει έντονα παράπονα από τη διαιτησία των Χρηστίδη-Καλογερόπουλου, οι οποίοι κατά τη γνώμη μας αντιμετώπισαν με διαφορετικά κριτήρια τις δύο ομάδες. Στο παιχνίδι αυτό υπήρξαν τουλάχιστον 20 φάσεις που το καταδεικνύουν και κυρίως στον τρόπο καταλογισμό των φάουλ 21-29 κατά μας.

Είναι όμως ανεπίτρεπτο και απαράδεκτο να σκάει μία κροτίδα 58 δεύτερα πριν το τέλος σε προσπάθεια για σουτ της ομάδας μας και ενώ το σκορ είναι 70-70 ,να συνεχίζεται κανονικά το παιχνίδι μέχρι να κερδίσει φάουλ η αντίπαλη ομάδα και το οποίο έχει αναφερθεί στο φύλλο αγώνος.

Ο διαιτητής όφειλε τουλάχιστον να σταματήσει άμεσα το παιχνίδι και όχι μια φάση μετά από την οποία επωφελήθηκε η αντίπαλη ομάδα.

Το παρακάτω βίντεο είναι μάρτυρας των όσων ισχυριζόμαστε. Ελπίζουμε να διασφαλιστεί σε ακέραιο βαθμό η αξιοπιστία του πρωταθλήματος με πρωταγωνιστές τους παίχτες και όχι τους διαιτητές…».