Παρέμεινε κάτοικος Πειραιά ο Ψυλέας

psileasΓια τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ο Νίκος Ψυλέας θα φορά τη φανέλα του Εθνικού. Ο έμπειρος φόργουορντ έδωσε τα χέρια με τους διοικούντες τον σύλλογο και ο δεύτερος γνωστοποίησε με ανακοίνωσή τη συνέχιση της συνεργασίας.

Η ανακοίνωση:

«Η ομάδα Μπάσκετ του Εθνικού ΟΦΠΦ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Νίκο Ψυλέα. Ο έμπειρος Forward συναντήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 19/05 με τους διοικούντες της ομάδας και χωρίς δεύτερη σκέψη συμφώνησε να συνεχίσει να φοράει τα κυανόλευκα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Από τους βασικούς συντελεστές και παίκτης «κλειδί» σε όλες τις επιτυχίες του Συλλόγου τα τελευταία τρία χρόνια, ο Νίκος ανήκει σε ένα γκρουπ παικτών που, τόσο η Διοίκηση, όσο και ο προπονητής, Βαγγέλης Βλάχος, θεωρούν απαραίτητους για τη νέα χρονιά.

Ο Νίκος Ψυλέας τη χρονιά που μας πέρασε αγωνίστηκε σε 18 από τους συνολικά 26 αγώνες (έμεινε για δύο μήνες περίπου εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω του τραυματισμού του στο ματς του πρώτου γύρου με τη Λευκάδα) και είχε 26 λεπτά μέσο όρο συμμετοχής ενώ ήταν και διψήφιος στους πόντους αφού πέτυχε 10,8 ανά παιχνίδι».