Παρέμεινε στη ΧΒΑ ο Ντουζίδης

Τη φανέλα της ΧΒΑ θα φορέσει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Θοδωρής Ντουζίδης. Οι Χαλκιδαίοι ανακοίνωσαν την παραμονή του 19χρονου πόιντ γκαρντ (1.89μ.) για άλλη μια χρονιά.

Η ανακοίνωση:

«Η ΧΒΑ My KTEO βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον αθλητή Θοδωρή Ντουζίδη για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Θοδωρής είναι ένα από τα παιδιά της ακαδημίας μας που φέτος δούλεψε πολύ και βοήθησε και αυτός με τη σειρά του την ομάδα μας να πάρει την άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία, όπου θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της!

Γεννημένος το 2001, με ύψος 1.89μ. και αγωνιζόμενος στη θέση 1, ο Θοδωρής αναμένεται να συμβάλλει σημαντικά στην εκπλήρωση των στόχων της ομάδας μας.

Σε δηλώσεις του λίγο μετά την ανανέωση ανέφερε χαρακτηριστικά:

Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα η πρόταση της ομάδας να συνεχίσουμε μαζί και στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και μπορώ να πω πως δεν χρειάστηκα πολύ χρόνο για να αποφασίσω. Μετά από μια επιτυχημένη χρονιά σαν την περσινή και την άνοδο που ήρθε, νιώθω έτοιμος να βοηθήσω και να κάνω ότι μου ζητήσει ο προπονητής μου.

Το πρωτάθλημα που θα συμμετάσχουμε φέτος εκτός από μεγαλύτερα σε διάρκεια ταξίδια θα έχει και πιο δύσκολους σε δυναμικότητα αντιπάλους, τους οποίους όμως θα προετοιμαστούμε κατάλληλα ώστε να τους αντιμετωπίσουμε δίνοντας όλοι μας το 100% των δυνατοτήτων μας, σε κάθε προπόνηση, σε κάθε αγώνα.

Εύχομαι να έχουμε μια καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία».