Παραίτηση Ζαχαρέλη και Κολτσίδα

koltsidas-zaxarelisΗ απομάκρυνση του Μάριου Πρίμορατς από τον πάγκο του ΓΣΛ φαίνεται να είναι μόνο η αρχή καθώς μετά από αυτήν την εξέλιξη ήρθε και η παραίτηση του άμεσου συνεργάτη του από το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, Χρήστου Ζαχαρέλη, αλλά και αυτή του γενικού αρχηγού της ομάδας, Ανδρέα Κολτσίδα.

Με επιστολή του, ο Χρήστος Ζαχαρέλης σημειώνει:

«Με την παρούσα επιστολή επιθυμώ να κάνω γνωστό ότι παραιτούμαι από τη θέση που κατείχα στο τεχνικό επιτελείο του Γυμναστικού Συλλόγου 1928-Φοίνικα Λάρισας.

Οδηγούμαι στη συγκεκριμένη απόφαση καθώς διαφωνώ με την απόλυση του Μάριο Πρίμορατς από τη θέση του προπονητή, θεωρώντας ότι πρόκειται για έναν υπέροχο άνθρωπο και γνώστη του αθλήματος του μπάσκετ.  

Εύχομαι στα παιδιά της ομάδας να πετύχουν τους στόχους τους που θέσαμε μαζί από την αρχή της χρονιάς».

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το thessaliatv.gr ο Ανδρέας Κολτσίδας γνωστοποίησε ότι παραιτείται και αυτός από τη θέση του γενικού αρχηγού του συλλόγου. Μάλιστα αναφέρει ότι παραιτείται λόγω διαφοράς απόψεων και φιλοσοφίας με τους διοικούντες και ευχαριστεί τους κ.κ. Πρίμορατς, Ζαχαρέλη και Τσιτρούλη για την τιμή να συνεργαστεί μαζί τους. Τέλος, ευχαριστεί τους παίκτες της ομάδας και τους συγχαίρει για τη μέχρι τώρα πορεία τους στο πρωτάθλημα αναλόγως των συνθηκών.