Παραιτήθηκε από τη Νίκη Βόλου ο γενικός αρχηγός της ομάδας Δημήτρης Κανούλης!

Η εικόνα που είχε η διαδήλωση της περασμένης Κυριακής στην παραλία του Βόλου από αθλητές και προπονητές, δεν ήταν και τόσο θετική. Αντιθέτως η συμμετοχή ήταν “ισχνή”, κάτι που ενόχλησε αφάνταστα τον γενικό αρχηγό της Νίκης Βόλου Δημήτρη Κανούλη, ο οποίος και λίγες ώρες μετά από το τέλος αυτής της διαδήλωσης, υπέβαλλε την παραίτησή του από το πόστο του.

Με ανακοίνωσή του στα social media ο Κανούλης εξηγεί τους λόγους της συγκεκριμένης απόφασής του:
“Έπρεπε να συνωμοτήσει το σύμπαν όλο δυο μέρες πριν για να δω με τα μάτια μου ότι όλοι αυτοί οι ΑΘΛΗΤΕΣ δεν θα ήταν εκεί να δείξουμε έστω ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

Όλοι αυτοί που κέρδιζαν ανόδους, που έπαιζα αντίπαλος που έπαιζα όλα τα καλοκαίρια μαζί σε όλα τα τουρνουά και όλους αυτούς που θα συνέχιζα μελλοντικά να στηρίζω στην ομάδα μου έριξαν λευκή πετσέτα.

Και αφού ο μήνας σήμερα έχει 9 που είναι ο αριθμός της φανέλας που τιμούσα σε όποιο γήπεδο παρκέ η τσιμέντου ήμουν πήρα την απόφαση να παραιτηθώ σαν γενικός αρχηγός από την ομάδα μου. Έχω ενημερώσει την διοικούσα του μπάσκετ της Νίκης και τους παίχτες μου ότι ένας άνθρωπος σαν έμενα είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσει έτσι.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Μπάμπη Τουτουντζόγλου για μια ακόμη φορά για την άψογη συνεργασία που είχαμε και που με πίστεψε πριν ακόμη αποσυρθώ σαν παίχτης και με έφερε στην ομάδα. Πρόεδρε ΣΥΓΝΩΜΗ αλλά προδόθηκε το άθλημα.

Εύχομαι στην ομάδα καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες όταν με το καλό επιστρέψει. Και σαν θεατής σίγουρα θα είμαι δίπλα σας να σας παρακολουθώ όλους.

Ας είμαι εγώ αυτός που θα φύγει για να δώσει το παράδειγμα και να θυμίζει ότι το ήθος οι αρχές και τα ιδανικά στο άθλημα αυτό είναι πάνω από όλους μας.

ΜΟΝΟ ΜΠΑΣΚΕΤ”.