Παραιτήθηκε η διοικούσα επιτροπή του Ηρακλή!

iraklis_logoΤα προβλήματα δεν έχουν τελειωμό για τον Ηρακλή, που πέρα απ’ τον αγωνιστικό «πονοκέφαλο», πλέον έχει έναν ακόμη πολύ πιο… έντονο. Αυτόν της παραίτησης της διοικούσας επιτροπής του συλλόγου, που είναι απόρροια της αδιάλλακτης στάσης του μέλους της διοικούσας επιτροπής του μπάσκετ, Σταύρου Ποιμενίδη και της επιμονής του στην απόφαση του να μηνύσει οπαδούς του Ηρακλή! Τα μέλη της διοικούσας επιτροπής εξέδωσαν ανακοίνωση που αναφέρει:

Αναλυτικά:

«Η Διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Γ.Σ. Ηρακλή Θεσσαλονίκης που αποτελείται από τον Αποστολίδη Αθανάσιο, τον Αντώνιο Σαμαρά, τον Μπούτζιο Ιωάννη και τον Τσίμο Ευάγγελο αποφάσισε να παραιτηθεί λόγω της αδιάλλακτης στάσης του εταίρου και πρώην προέδρου της διοικούσας επιτροπής, Ποιμενίδη Σταύρο, για την απόφαση του να εμμένει στις μηνύσεις που έκανε σε οπαδούς του συλλόγου μας.

Με τη στάση του αυτή θέτει σε κίνδυνο όλο το οικοδόμημα του τμήματος μπάσκετ, με απώτερο σκοπό να παραμείνει κλειστό το Ιβανώφειο, από Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014, και να σταματήσουν όλες οι αθλητικές δραστηριότητες των τμημάτων, από τις ακαδημίες μέχρι και το αντρικό.  Ο Θεός να φωτίσει τον κύριο Ποιμενίδη για την αδιάλλακτη απόφασή του και τις συνέπειες αυτής».