Παραμένει κάτοικος Πειραιά ο Φώτης Βασιλόπουλος!

vasilopoulosΤη φανέλα του Εθνικού θα φορά και την επόμενη (τουλάχιστον) περίοδο ο Φώτης Βασιλόπουλος, με τη διοίκηση του συλλόγου να δείχνει με την κίνησή της αυτή τόσο την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο του έμπειρου παίκτη, όσο και τις προθέσεις της. Ο Βασιλόπουλος αποτελεί έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους στην πορεία του Εθνικού κι αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο από κανέναν στον πειραιώτικο σύλλογο, που φρόντισαν να βάλουν τέλος με την επέκταση της συνεργασίας τους με τον παίκτη στις… ορέξεις άλλων σωματείων για τη μεταγραφική περίοδο. Η απόφαση αυτή της διοίκησης του Εθνικού, όπως είναι φυσικό αφήνει μία πολύ γλυκιά γεύση στον Έλληνα παίκτη ο οποίος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του.

“Στον Εθνικό έχω νιώσει ζεστασιά, αγάπη και εμπιστοσύνη και είναι ιδιαίτερα τιμητικό για μένα που δέχτηκα πρόταση παραμονής, πριν καν ολοκληρωθεί η χρονιά”, σχολίασε χαρακτηριστικά ο Φώτης Βασιλόπουλος και συμπλήρωσε: “Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που εν μέσω της σεζόν ανανεώνω συνεργασία. Και η κίνηση της διοίκησης έγινε σε μια περίοδο, που κάποιοι προσπαθούσαν να κάνουν κακό και να σπείρουν την διχόνοια. Νομίζω πήραν την κατάλληλη απάντηση. Ο Βασίλης και ο Δημήτρης έχουν κάνει πάρα πολλά για τον Εθνικό και για μας τους παίκτες, ήρθε η ώρα να το ανταποδώσουμε και να βάλουμε πλάτη σε αυτούς και στην ομάδα. Όσο θα με θέλουν στον Εθνικό, εγώ θα είμαι εδώ».

Από την πλευρά της η ανακοίνωση της διοίκησης του Εθνικού αναφέρει: “Η διοίκηση της ομάδας Μπάσκετ του Εθνικού ΟΦΠΦ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Φώτη Βασιλόπουλο και για τη σεζόν 2016-17. Με αυτή την κίνησή της στέλνει μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση και ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο για τις μελλοντικές της προθέσεις. Το τμήμα Μπάσκετ έχει παρελθόν, παρόν και κυρίως μέλλον και ο Φώτης Βασιλόπουλος θα φορά τη γαλανόλευκη φανέλα για – τουλάχιστον – ακόμα μια αγωνιστική περίοδο, ανεξάρτητα από την κατηγορία που θα αγωνίζεται η ομάδα”.