Παραμένει “κυανέρυθρος” και ο Μούγιος!

mougiosΟι κινήσεις για τη δημιουργία του ρ΄σοτερ της ερχόμενης σεζόν συνεχίζονται με σταθερά βήματα καθώς η ομάδα του Αμαρουσίου προχώρησε στην ανανέωση συνεργασίας με ακόμη έναν παίκτη -τον έκτο κατά σιερά- τον Ηλία Μούγιο.

Η ανακοίνωση:

«Η Νίκη Αμαρουσίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ηλία Μούγιο, εν όψει της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου 2015-2016.

Η διοίκηση της Νίκης επιβράβευσε τον 32χρονο σέντερ για την παρουσία του στην παρθενική του σεζόν με τη φανέλα της ομάδας μας, αλλά και για τον εξαίρετο χαρακτήρα που τον διακρίνει, δίνοντάς του την ευκαιρία να είναι παρόν στην πιο ιστορική στιγμή του Σωματείου, ήτοι τη συμμετοχή στην Β’ Εθνική! Εξάλλου, ο Μούγιος διαθέτει σημαντική εμπειρία από την κατηγορία, στην οποία αγωνίστηκε με τα χρώματα της ΚΑΠ και της Νήαρ Ηστ.

Έτσι, ο Μούγιος έγινε ο έκτος παίκτης της Νίκης Αμαρουσίου από την περσινή σεζόν που παραμένει στο φετινό ρόστερ, μετά τους Κοντογιάννη, Κυπριτζόγλου, Παβλίσεβιτς, Σαλτουρίδη και Τσέκενη, το οποίο φυσικά πλαισιώνουν (έχοντας αναβαθμισμένο ρόλο) και οι Γιάννης Τσέκενης, Θωμάς Θωμόπουλος, Κώστας Μαύρος, Βαγγέλης Τσιάτσιος και Νίκος Γάτος από την ομάδα Νέων της Νίκης».