Παραμένει στην Καρδίτσα ο Παπαδόπουλος

papadopoulos-vagelis_karditsaΣτην Καρδίτσα θα αγωνίζεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος με τον ομάδα να διατηρεί στο δυναμικό ένα σημαντικό παίκτη που έχει ενισχύσει τα μέγιστα.

Η ανακοίνωση:

«Ο Α.Σ.Καρδίτσας ανακοινώνει την παραμονή του Βαγγέλη Παπαδόπουλου στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας. Ο ύψους 2.05 σέντερ αποτέλεσε την κολόνα της ομάδας τις δυο προηγούμενες χρονιές, συντελώντας τα μέγιστα στην κατάκτηση του νταμπλ Θεσσαλίας τη σεζόν 2013-14 και οδηγώντας την ομάδα με ασφάλεια στα «άγνωστα νερά» της Γ’ Εθνικής την περασμένη περίοδο. Η παραμονή του Καρδιτσιώτη αθλητή στην ομάδα, αποτέλεσε πρώτη προτεραιότητα για τη νέα διοίκηση του Α.Σ.Καρδίτσας, καθώς η αγωνιστική του αξία, η προσωπικότητα και το ήθος του είναι αδιαμφισβήτητα και αποτελούν απαραίτητα συστατικά στη δημιουργία του νέου  Α.Σ.Καρδίτσας. Η ομάδα της πόλης μας, είναι στην ευχάριστη θέση να διατηρεί στις τάξεις της έναν από τους πλέον ποιοτικούς παίκτες της κατηγορίας, αλλά και έναν εξαιρετικό χαρακτήρα που αποτελεί παράδειγμα για τους νεαρούς αθλητές που πλαισιώνουν τόσο την ανδρική ομάδα όσο και τις ακαδημίες του συλλόγου, στις οποίες άλλωστε ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος είχε και θα έχει ενεργό ρόλο. Του ευχόμαστε να είναι γερός και δυνατός και είμαστε βέβαιοι πως όλοι μαζί θα πανηγυρίσουμε νέες επιτυχίες στο μέλλον.

Ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος, μετά το αίσιο τέλος της παραμονής του στον Α.Σ.Καρδίτσας δήλωσε: «Η απόφασή μου να γυρίσω πριν δυο χρόνια ήταν συνειδητή και πάρθηκε με στόχο να προσφέρω κι εγώ στην πρόοδο του μπάσκετ της Καρδίτσας, από το οποίο άλλωστε αναδείχθηκα. Τις δυο προηγούμενες περιόδους, μαζί με τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου, καταφέραμε πολλά και ζήσαμε όλοι μας έντονες στιγμές. Βρισκόμαστε μπροστά σε μια καινούρια περίοδο για τον Α.Σ.Καρδίτσας, με νέα πρόσωπα στη διοίκηση, τα οποία έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην απόφασή μου. Η Καρδίτσα αγαπά το μπάσκετ, χρειάζεται όμως συσπείρωση γύρω από την ομάδα. Εγώ με τη σειρά μου, δηλώνω παρών και έτοιμος να συμβάλλω κι εγώ με τις δυνάμεις μου για να κάνει το μπάσκετ βήματα μπροστά και να αποτελέσει πόλο έλξης για τη νεολαία της περιοχής μας».