Παραμένει στη ΧΒΑ ο Μπρατσιάκος

Για άλλη μια χρονιά ο Χρήστος Μπρατσιάκος θα φοράει τη φανέλα της ΧΒΑ. Η ομάδα της Χαλκίδας ανακοίνωσε την ανανέωση του 19χρονου γκαρντ, ο οποίος είχε συμμετοχή και στις τέσσερις ανόδους της ΧΒΑ μέχρι τη Β’ Εθνική.

Η ανακοίνωση της ΧΒΑ:

«Η σημαία στον… ιστό της!

Δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς. ΧΒΑ My KTEO και Χρήστος Μπρατσιάκος συνεχίζουν μαζί για άλλη μια χρονιά, με την ομάδα μας να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασία με τον Χαλκιδέο γκαρντ δίνοντάς του μάλιστα και το χρίσμα του αρχηγού!

Ο Χρήστος γνωρίζει την ομάδα μας καλύτερα από όλους έχοντας αγωνιστεί σε αυτή από τα ξεκινήματα της πορείας μας και έχει παίξει σημαντικό ρόλο και στις 4 συνεχόμενες ανόδους που έχουμε πανηγυρίσει, από την Γ’ ΕΣΚΑΣΕ μέχρι την Β’ Εθνική, στην οποία θα συμμετάσχουμε τη νέα σεζόν.

Γεννημένος το 2001, με ύψος 1,92μ. και αγωνιζόμενος στις θέσεις «2» και «3» ο Μπρατσιάκος έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην περσινή πορεία του συλλόγου μας και στην κατάκτηση της ανόδου.

Είμαστε χαρούμενοι που συνεχίζουμε μαζί, του ευχόμαστε υγεία και πάντα επιτυχίες!».

Σε δηλώσεις του λίγο μετά την επίτευξη της συμφωνίας για ανανέωση, ο Μπρατσιάκος ανέφερε:

«Είμαι ενθουσιασμένος που συνεχίζω εδώ καθώς η ΧΒΑ είναι το σπίτι μου! Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε την δουλειά, γιατί η νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής θα είναι πολύ απαιτητική και πρέπει να τα δώσουμε όλα, ψυχικά και σωματικά για να τα καταφέρουμε.
Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους της ομάδας που με έχρισαν αρχηγό αυτής της προσπάθειας και να είστε σίγουροι πως θα κάνω τα πάντα έτσι ώστε να τους δικαιώσω.

Η ομάδα μας χρειάζεται τη στήριξη του κόσμου της Χαλκίδας γιατί όλοι μαζί μπορούμε να οδηγήσουμε το μπάσκετ της πόλης μας στο υψηλότερο επίπεδο. Σας καλούμε να έρθετε στο γήπεδο και να μας στηρίξετε όταν αυτό θα είναι δυνατό να γίνει λόγω των όσων συμβαίνουν με την πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα μας.

Τέλος, θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία και επίτευξη των στόχων μας!».