Παραμένει στον Φίλιππο Βέροιας ο Παραπούρας

Κάτοικος Βέροιας θα παραμείνει για άλλο ένα χρόνο ο Φαίδων Παραπούρας. Ο 33χρονος γκαρντ ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Φίλιππο, την ομάδα του τα τελευταία τρία χρόνια.

Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ο Παραπούρας είχε 7,5 πόντους και 2,5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 20,2 λεπτά συμμετοχής στην Α2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΔΕ του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της για 4η συνεχόμενη χρονιά με το Φαίδωνα Παραπούρα.

Ο Ημαθιώτης SG (33, 1.91m) με καταγωγή από τη Μελίκη αποτελεί ένα ακόμα μέλος της ”παλιάς φρουράς” της ομάδας τα τελευταία χρόνια, έχοντας αγωνιστεί με τα χρώματά της σε όλα τα επίπεδα των Εθνικών Κατηγοριών, πλην της Basket League, βιώνοντας διαδοχικές ανόδους.

Μετά την εξαιρετική παρθενική του εμφάνιση στην Α2 Εθνική την περασμένη σαιζόν, ο Φαίδων δεν θα μπορούσε παρά να ανανεώσει άμεσα με την ομάδα μας, συνεχίζοντας να βομβαρδίζει τα αντίπαλα καλάθια και να ενδυναμώνει το τοπικό ποιοτικό στοιχείο στο ρόστερ μας.

Φαιδωνάρα, σου ευχόμαστε να έχεις μία καλή χρονιά, απαλλαγμένη από τραυματισμούς και ατυχίες και να γευτείς, μέσω των επιτυχιών της ομάδας, ακόμα περισσότερες μπασκετικές χαρές την αγωνιστική σαιζόν 2020-21».