Η προετοιμασία για τη νέα σεζόν έχει ξεκινήσει ήδη στους Μαχητές και επειδή συνταγή που κερδίζει δεν αλλάζει, η ομάδα των Πεύκων διατήρησε στον δυναμικό της τον Λευτέρη Χατζηκυριακίδη, με τον οποίο ο σύλλογος έχει γνωρίσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. 

Μαζί του, θα συνεχίσουν και οι άμεσοι συνεργάτες του Δημήτρης Παπαβασιλείου και Ηλίας Κουγιουμτζίδης.

Η ανακοίνωση:

«Η χρονιά για την ομάδα μας μπορεί μόλις να τελείωσε, καθώς μετά τη συμμετοχή μας στον  τελικό του Πρωταθλήματος Νέων Θεσσαλονίκης οι επίσημες υποχρεώσεις ολοκληρώθηκαν, αλλά η Διοίκηση εδώ και καιρό έχει σηκώσει μανίκια και χτίζει την ομάδα της επόμενης χρονιάς. Χαρακτηριστικό είναι ότι χθες ξεκίνησαν οι προπονήσεις της μεταβατικής περιόδου για τους ενεργούς μας παίκτες καθώς και tryouts για τους καινούργιους.

Θέλοντας η ομάδα να παρουσιάσει ένα ΜΑΧΗΤΙΚΟ σύνολο χωρίς ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ οι ΜΑΧΗΤΕΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον coach Λευτέρη Χατζηκυριακίδη καθώς στο πρόσωπο του είδαν τον άνθρωπο που μπορεί να οδηγήσει το σωματείο σε νέες επιτυχίες.

Ο άμεσος συνεργάτης του, Δημήτρης Παπαβασιλείου, θα παραμείνει στην ομάδα για 2η συνεχόμενη χρονιά και πέρα από το αντρικό θα αναλάβει και αγωνιστικά τμήματα της ομάδος στα οποία έχουμε εναποθέσει πολλές ελπίδες για το μέλλον. Τέλος για 6η συνεχόμενη χρονιά μένει στο σύλλογο και ο Ηλίας Κουγιουμτζίδης που φέτος εκτός από βοηθός στην ανδρική ομάδα θα αναλάβει την ομάδα Νέων μας μαζί με τον head coach.

Η Διοίκηση είναι πολύ χαρούμενη με αυτές τις εξελίξεις και ήδη δρομολογούνται οι επόμενες κινήσεις για τον σύλλογο.

ΛΕΥΤΕΡΗ, ΔΗΜΗΤΡΗ, ΗΛΙΑ καλή δύναμη και πολλές επιτυχίες!!».