Παραμένει στο τιμόνι ο Αμοιρίδης

amoiridis“Συνταγή” που έχει επιτύχει δεν την αλλάζεις. Γ΄αυτό και στην Ευκαρπία φρόντισαν να “δέσουν” τον προπονητή της ομάδας, Παναγιώτη Αμοιρίδη, ο οποίος οδήγησε τον σύλλογο στην Β΄εθνική.

Αναλυτικά:

«Ο Π.Σ. ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή κ. Αμοιρίδη Παναγιώτη μετά την, κατά γενική ομολογία, επιτυχημένη πορεία της ομάδας την αγωνιστική περίοδο που συνοδεύτηκε με την άνοδο της ομάδος στην Β΄ Εθνική Κατηγορία. Στην διάρκεια των διαπραγματεύσεων διαπιστώθηκε πλήρης ταύτιση της φιλοσοφίας μας και μαζί συνεχίζουμε για την υλοποίηση του πλάνου μας.

Και φέτος η ομάδα θα βασιστεί σε νεαρούς και φέρελπις παίκτες, στοιχείο επιτυχημένο στην σεζόν που πέρασε. Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν άμεσα συζητήσεις για τους παίκτες που θα πλαισιώσουν το φετινό ρόστερ . Ο πετυχημένος προπονητής μετά από την ανανέωση της συνεργασίας του δήλωσε:

«Μετά την άκρως επιτυχημένη χρόνια και άριστης συνεργασίας με την διοίκηση και τους αθλητές είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στην ομάδα .Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση του Π.Σ. ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου. Ο Π.Σ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ είναι μια οικογένεια. Διοίκηση, ομάδα, κόσμος. Αυτό είναι και το μυστικό της επιτυχίας μας».