Παρασκευόπουλος: «Με νίκη πετυχαίνουμε τον βασικό μας στόχο»

Ο Αμύντας θα φιλοξενήσει αύριο (30/3, 17.00) το Πευκοχώρι στο Κλειστό του Υμηττού. Ο άμεσος συνεργάτης του Αλέξανδρου Ζαβού, Αλέξανδρος Παρασκευόπουλος, μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου για την ήττα στην Καστοριά, την αυριανή αναμέτρηση με την ομάδα της Χαλκιδικής, αλλά και την επιστροφή του Νίκου Καμπούρη.

Αρχικά, ο προπονητής της ομάδας μας ανέφερε: «Στην Καστοριά το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για εμάς, δεχόμασταν εύκολα καλάθια και στην επίθεση δυσκολευόμασταν αρκετά. Αλλάξαμε κάποιες αντιμετωπίσεις στην άμυνα και καταφέραμε να μειώσουμε την διαφορά στο καλάθι στο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο και μέχρι το τέλος η ομάδα ήταν πολύ κοντά στο σκορ, περάσαμε και μπροστά, αλλά κάποιες λεπτομέρειες – χαμένες βολές, χαμένα ριμπάουντ – έκριναν το ματς».

Στη συνέχεια ο Αλέξανδρος Παρασκευόπουλος δήλωσε: «Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι πολύ κομβικό για εμάς, με νίκη πιστεύω ότι πετυχαίνουμε το βασικό μας στόχο που είναι η αποφυγή των μπαράζ καθόδου. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι – πειθαρχημένοι στο πλάνο μας, για να πετύχουμε το στόχο μας. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι παίζουμε με μία ομάδα η οποία καίγεται για νίκες, έχει τεράστιο κίνητρο, και εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι πνευματικά κυρίως γι’ αυτό».

Ολοκληρώνοντας, ο δεύτερος προπονητής του Αμύντα τόνισε «Η επιστροφή του Νίκου μόνο χαρά και λύσεις μας δίνει. Είναι ευκαιρία να πάρει και μια ανάσα ο Πάνος Κουκουνιάς, ο οποίος το τελευταίο δίμηνο έχει σηκώσει όλο το βάρος, στην ουσία έπαιζε μόνος, και τον ευχαριστούμε για αυτό».