Παρουσίασε την ομάδα, τίμησε τους υποστηρικτές του ο Οίακας Ναυπλίου

Μετά τα φιλικά ήρθε και η ώρα της παρουσίασης της ομάδας… Παίκτες και προπονητικό επιτελείο του Οίακα Ναυπλίου βρέθηκαν σε κεντρικό καφέ της πόλης και μαζί με τη διοίκηση έγιναν τα… αποκαλυπτήρια της ομάδας, αλλά παράλληλα τιμήθηκαν και οι υποστηρικτές του συλλόγου. Οι ιθύνοντες τον Οίακα Ναυπλίου τόνισαν ότι οραματίζονται έναν μπασκετικό σύλλογο αξιόπιστο και αξιόμαχο και πως γνωρίζουν ότι ο στόχος είναι απαιτητικός.

“Αξιοποιώντας την εμπειρία της περσινής χρονιάς, συνυπολογίζοντας την οικονομική λιτότητα, αναγνωρίζει ότι η περσινή οικονομική βοήθεια μέσω χορηγιών των πολιτών, των επιχειρήσεων, δημόσιων φορέων και οργανισμών ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς κρίκους της επιτυχίας”, τόνιζουν στην αναφορά τους τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου και συνεχίζουν: “Το «ευχαριστώ» προσφέρεται με απεριόριστη εκτίμηση και ευγνωμοσύνη προς τους περσινούς χορηγούς μας και ένα αναμνηστικό είναι το λιγότερο που μπορούμε να προσφέρουμε. Ελπίζουμε να θεωρείτε ότι σταθήκαμε αντάξιοι της προσφοράς σας”.

Παρόντες στην παρουσίαση ήταν ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο Βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Αδριανός, ο Αντιδήμαρχος Ναυπλίου Γιώργος Καχριμάνης, ο Πρόεδρος της ΕΣΚΑΚ Δημήτρης Αγγελόπουλος και πολλοί φίλοι της ομάδας.