Παρουσίασε φανέλα και χορηγούς ο ΑΓΣΙ

agsi_parousiasiΤο ρολόι μετράει ήδη αντίστροφα για τον ΑΓΣΙ και την επιστροφή της ομάδας στη Γ΄ εθνική. Μία επιστροφή που οι γιαννιώτες θέλουν να είναι… μόνιμη και συνάμα να μπουν και οι βάσεις για κάτι πιο αξιόλογο. Στόχος του συλλόγου, όπως τόνισε ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος μπάσκετ Χρήστος Γεωργίου στη διάρκεια της παρουσίασης της φανέλας αλλά και των χορηγών είναι “… πρώτον να παρουσιάσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα η οποία θα πετύχει την παραμονή της στη Γ’ Εθνική και θα φέρει τα επόμενα χρόνια μία μεγαλύτερη επιτυχία, που θα είναι μία κατηγορία παραπάνω. Επίσης θα έχουμε και κοινωνικό έργο με μια σειρά από συνέργειες και συνεργασίες που θα ενημερωθείτε στην πορεία, για μία ολοκληρωμένη πρόταση προς τη νεολαία για ένα ισορροπημένο τρόπο ζωής.

Να συνεχιστεί επίσης η εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα τμήματα του συλλόγου, και ελπίζουμε το ανδρικό τμήμα τα επόμενα χρόνια να στελεχώνεται μόνο από παιδιά του συλλόγου. Τέλος να δημιουργήσουμε μακροχρόνιες σχέσεις με τις εταιρίες-χορηγούς του συλλόγου”.

Φυσικά ιδιαίτερη μνεία έγινε στους χορηγούς που στηρίζουν την όλη προσπάθεια του ΑΓΣΙ, ενώ στη συνέχεια έγινε και η παρουσίαση των υπολοίπων μελών της Διοικούσας Επιτροπής με τον Γιάννη Μάντζιο να είναι ο αντιπρόεδρος, ο γενικός γραμματέας είναι ο Πέτρος Μπαλτογιάννης, έφορος ο Γιάννης Παπαπέτρου και γενικός αρχηγός ο Σάκης Σούλης.
agsi_parousiasi 2Ο προπονητής του ΑΓΣΙ Σοφοκλής Τσουκανέλης τόνισε ότι ο φετινός στόχος θα είναι η παραμονή. “Γνωρίζουμε ότι θα είναι μία δύσκολη χρονιά αφού είναι μία απαιτητική κατηγορία. Παρόλα αυτά το βλέπουμε σαν μία πρόκληση”, τόνισε, ενώ ζήτησε και τη συμπαράσταση του κόσμου στην προσπάθεια.

Οι αρχηγοί της ομάδας Βαγγέλης Αυγερινός και Θανάσης Κοντός που μίλησαν εκ μέρους των συμπαικτών τους στάθηκαν κυρίως στη βοήθεια που χρειάζονται από τον κόσμο, ζητώντας να γεμίζει το κλειστό της Λιμνοπούλας, ενώ δεν παρέλειψαν να επισημάνουν και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, κυρίως αναφορικά με την έλλειψη αθλητικών υποδομών, που δεν επιτρέπουν στην ομάδα να προετοιμάζεται ιδανικά.